Metro-portal.hr

objavljeno 15.07.2010. 10:08:43
NOVALJA FEST

Moon & Rocks Festival pojačao lineup

Moon & Rocks festival je najveći elektronski festival ikada viđen u Hrvatskoj sa ambicioznim programom koji vode The Chemical Brothers - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Moon & Rocks)

Ne samo da će prvo izdanje Moon & Rocks festivala biti pod vodstvom The Chemical Brothers-a koji imaju limitirani broj nastupa već kompletan festivalski program uključuje cijeli niz lokalnih i internacionalnih elektronskih super DJ zvijezda.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Prvi Premium paketi i Early Bird paketi za festival koji započinje 22. kolovoza u Novalji praktički su rasprodani, a interes za sam festival je ogroman. Ljudi dolaze sa svih strana svijeta, pa se organizator bacio na posao s organizacijom prijevoza i info materijala.

ilario.jpg
Ilario Alicante

Line up Moon & Rocks Festival iz dana u dan postaje sve jači, veći i bolji zahvaljujući brojnim pozitivnim reakcijama na upite o bookingu brojnih svjetskih super zvijezda elektronske glazbe.

>>The Chemical Brothers - glavni izvođači Moon and Rocks Festivala u Novalji

Neki od njih su Ilario Alicante Live & DJ set (CACOON, GER) i Marko Nastić (Recon Warriors / Jesus Loves You, SRB) koji će svirati rame uz rame sa Chemical Brothers-ima.

The Chemical Brothers su najatraktivniji elektronski band koji je osvojio brojne Grammy nagrade i kao takvi pripadaju samom vrhu glazbenih velikana.

marko.jpg
Marko Nastić

Moon & Rocks Festival zasigurno će podići kompletna glazbena događanja u Novalji na jedan novi nivo dosada nikad viđen na jednom hrvatskom otoku što ga samog po sebi čini posebnim. 

U svakom slučaju Novalja "Ibiza Istočne Europe"  (kako je  popularno nazivaju strani mediji) i ove je godine opravdala sva očekivanja te uz bogati program na Zrću stavila točku na i otvaranjem najvećeg elektronskog festivala - Moon & Rocks-a.

15.07.2010. 10:08:43
http://metro-portal.hr/moon-and-rocks-festival-pojacao-lineup/44547/