Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2010. 10:13:11
BAD GIRL

Lindsay Lohan pala na testu za kokain, opet joj se smiješi zatvor

Lohan je krajem srpnja provela 13 dana u zatvoru u Los Angelesu zbog vožnje u pijanom stanju; puštena je pod uvjetom da ide na odvikavanje od alkohola i narkotika

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan (Getty Images)

Američka glumica Lindsay Lohan potvrdila je u subotu na svom Twitter profilu pisanje američkih medija od petka da je pala na testu za kokain, što bi joj moglo priskrbiti novi boravak iza rešetaka.

Lohan je krajem srpnja provela 13 dana u zatvoru u Los Angelesu zbog vožnje u pijanom stanju. Potom je puštena na uvjetnu slobodu pod uvjetom da tri mjeseca provede u centru za odvikavanje od alkohola i narkotika. Sud joj je potom dopustio da se vrati kući već krajem kolovoza u zamjenu za strogu medicinsku i psihološku kontrolu, uključujući dva testa tjedno na alkohol i drogu.

Po pisanju LA Timesa i časopisa People, jedan od testova je pokazao da je pozitivna na kokain. Lohan je priznala da je pala na jednom testu, ali nije objavila na kojem. Sudac zadužen za predmet upozorio ju je ranije da će svaki pozitivan test biti kažnjen s 30 dana zatvora. (hina/metro-portal)

18.09.2010. 10:13:11
http://metro-portal.hr/lindsay-lohan-pala-na-testu-za-kokain-opet-joj-se-smijesi-zatvor/48189/