Metro-portal.hr

objavljeno 25.07.2014. 21:32:00
SLATKO? NE!

Katastrofalne gluposti koje muškarci rade

Put u pakao popločan je dobrim namjerama, kažu stari, a upravo takve gluposti rade muškarci misleći da su, jel', "slatke"

Ne, nećete izazvati ovakvu reakciju
Ne, nećete izazvati ovakvu reakciju (Arhiva)

Muškarci se često žele svidjeti ženama i pokušavaju biti "slatki", no takvo ponašanje obično završi prilično katastrofalno.

Sa ženske strane gledano, "slatki" nadimci tipa slatkice, lutkice i slično mogu prolaziti kod sponzoruša koje bi ustreptale i na kokoško, no običnim ženama nemojte tako nešto raditi ni u kom slučaju.

>> Kakvu vezu žele muškarci, a kakvu žene >>

Gotovo jednako neumjesno, da se lijepo izrazimo, je javno izražavanje nježnosti (uz gore navedene izraze) na društvenim mrežama. To možete napraviti samo tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više.

Katastrofalna greška je i naručivati u restoranu umjesto partnerice na spoju, jer eto, nema pet godina, zna čitati i, vjerujte, zna što voli jesti.

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

Kod izbora cvijeća ide se obično na sigurno - buket ruža iskupit će vas za svaku glupost koju ste napravili? Teško, jer ima žena koje ruže ne vole, ima i onih kojima je drugo cvijeće jednostavno draže, a ako to ne znate, tek tada ste u problemima. 

Još par brzinskih - tetovaže imena ili lica djevojke su koma, žene se ponekad i briju u kupaonici pa ne uskačite nepozvani u tuš kabinu bez provjere, a seksi rublje ... to kupuju muškarci za sebe, a ne za žene, njihov je izbor udobna, stara i mekana pidžama.

25.07.2014. 21:32:00
http://metro-portal.hr/katastrofalne-gluposti-koje-muskarci-rade/80103/