Metro-portal.hr

objavljeno 01.07.2014. 20:02:00
KRAJ

Kako znati da više niste zaljubljeni

Otvorena i jasna komunikacija nužna je u svakoj fazi veze, pa čim počinje nedostajati, zapitajte se je li vam stvarno i dalje stalo do vaše veze

Jeste li se odljubili
Jeste li se odljubili (Shutterstock)

Trajanje veze je podatak koji bi svaka osoba željela znati na samom početku, no kako smo tada zaljubljeni preko ušiju, vjerujemo da će trajati zauvijek. Kako se sve mijenja, tako i zaljubljenost ima svoj rok trajanja, a on je različit od osobe do osobe.

>> Što je ljubav, a što zaljubljenost >>

Kako znamo da je zaljubljenost prošla? Ima nekoliko jasnih znakova, a prvi je promjene kroz koje prolazimo u životu. Završavamo fakultete, počinjemo raditi, mijenjamo posao, prijatelje, gradove, države ... Što je više takvih promjena u vezi, moramo promotriti kako one utječu na nju.

>> Zaljubljenost pomaže ublažavanju boli >>

Jedini način da, pjesnički rečeno, ostarimo zajedno je da imamo nesuzdržanu i otvorenu komunikaciju. Čim ta komunikacija nestane ili postane neugodna, počinje zatvoreni krug sukoba u vezi koji neminovno vode prekidu. 

>> Kakve probleme donosi zaljubljenost >>

Na početku veze počinjemo definirati zajedničke ciljeve, no čim se oni počnu ponovno razdvajati na individualne, vrijeme je da razmotrite kamo zapravo ide vaša veza. 

01.07.2014. 20:02:00
http://metro-portal.hr/kako-znati-da-vise-niste-zaljubljeni/85926/