Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2017. 21:29:00
ZNATE LI?

Kako muškarci zapravo izjavljuju ljubav?

Muškarci zapravo svojim partnericama često govore da ih vole, samo što im to puno draže napraviti nekim djelom nego riječima

Izjave ljubavi ne moraju nužno biti verbalne...
Izjave ljubavi ne moraju nužno biti verbalne... (Arhiva)

Muškarac je biće kojem razne stvari padaju na pamet, mnoge od njih impulzivne i glupe, no žene to sve uglavnom mogu podnijeti osim jedne - činjenicu da dvije male riječi "volim te" čuju tek par puta u životu, a i to često moraju iz svog dragog iščupati kliještima ili nekim drugim priručnim alatom.

No, one malo iskusnije će vam reći da muškarci zapravo svojim partnericama često govore da ih vole, samo što to ne rade riječima nego djelima - a evo i koje su to.

>> Zašto muškarci prvi izjavljuju ljubav >>

Među jasne izjave ljubavi spada i kupovanje vaših omiljenih grickalica koje on ne voli, odgovaranje na poruke bez obzira na to što radio i, možda i najveća - male stvari o vama koje pamti i uvijek radi ono što treba: naručuje piće koje volite, donosi kavu baš po vašem ukusu, zna koje vam je najdraže cvijeće ....

Jednako tako, možete biti sigurni da vas dragi voli ako negdje ide s vama samo zato što vi želite - nešto tipa kućnog tuluma vaših kolega koje on ne poznaje.

>> Kako znakovi horoskopa kažu "volim te" >>

I, za kraj, onaj koji voli ostat će sa svojom dragom kod kuće u subotu navečer jer je ona bolesna, bez obzira što ga dečki zovu na pivo, a ona i nije baš tako teško bolesna da ne bi mogla ostati sama.

Sad kad sve ovo znate... možda bi se trebali prisjetiti kad ste doživjeli nešto od ovoga i prestati se žaliti da vam dragi ne govori da vas voli.

03.06.2017. 21:29:00
http://metro-portal.hr/kako-muskarci-zapravo-izjavljuju-ljubav/105338/