Metro-portal.hr

objavljeno 01.06.2015. 23:01:00
EH, DA ...

Kako muškarci stvaraju probleme u seksu

Muškarci o seksu razmišljaju u više navrata tijekom dana, a o svom veseljku još i češće, no rijetko o tome kako njihove dnevne aktivnosti utječu na njegovu formu

Dobro, pa što si to radio s njim? :)
Dobro, pa što si to radio s njim? :) (Shutterstock)

Erektilna disfunkcija nezgodna je stvar koja se vjerojatno svakom muškarcu mora dogoditi barem jednom u životu, obično u nekim ekstremnim situacijama, no ako vam se ponovi nekoliko puta, prvo trebate razmisliti o svojim navikama koje bi je mogle uzrokovati.

Recimo, pušenje sigurno ne utječe dobro na funkciju penisa jer nikotin sužava krvne žile, što će u veseljka dovesti premalo krvi. Jednako tako, previše pića imat će isti utjecaj na vas.

>> Otkriveno kako muškarci mogu pojačati libido >>

Nezdrava hrana, puna šećera i zasićenih masti također ima loš utjecaj na krvotok, pa se vrijedi prebaciti na povrće i voće, ako ni zbog čega drugog onda zbog ispravnog funkcioniranja vašeg najboljeg prijatelja.

Sjedenje je jedan od glavnih uzroka debljanja, no jednako tako i erektilne disfunkcije. Više kretanja donijet će bolju formu i zdraviji krvotok i pluća. Ujedno ćete na taj način spriječiti pretilost koja nosi ne samo veći rizik od bolesti, nego i masu koja sigurno neće biti draga vašoj partnerici kad legnete na nju.

>> Koliko pornografija utječe na muški libido >>

Nadalje, stres ubija želju za seksom - malo ga trebate imati kako biste bili budniji, no kad ga je previše, seks vam uopće ne pada na pamet. Ništa manje važan nije ni zdrav san - tijekom noći penis se nekoliko puta digne i spusti, no ako je sna premalo, dizanja će biti sve manje ...

Depresija i tjeskoba idu ruku pod ruku s problemima u muškim gaćama, pa je nužno stalno vršiti mentalnu higijenu i riješiti se crnih misli. S druge strane, potrudite se da imate dovoljno vitamina D koji igra ključnu ulogu u sintezi testosterona - jutarnja šetnja od dvadesetak minuta na suncu bit će dovoljna.

>> Sunčanje pojačava muški libido >>

I da, koristite ga što više, kako bi ostao u formi ..

01.06.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/kako-muskarci-stvaraju-probleme-u-seksu/92070/