Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2015. 21:50:00
OPA :)

Kako izgleda savršeni muškarac

Izgleda da žene zaista žele muškarca koji je u mogućnosti pokazati i svoju mekšu stranu, pa čak i kad nije fizički savršen

Tobey je prilično blizu ideala
Tobey je prilično blizu ideala (Arhiva)

Savršen muškarac za najveći broj žena nije savršeno građeni, depilirani Apolono, nego štreber s dvodnevnom bradicom, pokazalo je zanimljivo istraživanje provedeno na internetskoj stranici onepoll.com.

Iako su česte primjedbe da izgleda zapušteno i gruba je na dodir, dvodnevna bradica na muškarcu privlačna je 41 posto žena. Blago štreberska narav nalazi se na drugom mjestu, što dokazuje da žene doista vole muškarce koji su dobro upoznati s tehnologijom. 

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

Dlakava prsa nalaze se na trećoj poziciji, nakon čega slijede načitani muškarci. Ostale stvari koje ulaze u top 10, a privlače žene jesu sijeda kosa, naočale te sklonost ka sportu. No skoro svaka peta nikad ne bi priznala drugima što doista smatra atraktivnim kod muškarca. 

Istraživanje provedeno na 2500 žena pokazala je kako 91 posto ispitanih više preferira muškarca koji ima nekih mana nego je u potpunosti savršen. Više od polovice radije bi nekog dragog i umiljatog nego preplanulog i mišićavog.

>> Što kažu žene: Kakav je savršen muškarac >>

Žene također preferiraju muškarce koji ne troše previše vremena na svoj izgled, a 63 posto priznalo je kako bi htjele muškarca koji se može brzo urediti. 

06.05.2015. 21:50:00
http://metro-portal.hr/kako-izgleda-savrseni-muskarac/91589/