Metro-portal.hr

objavljeno 20.03.2015. 21:30:00
DRAGI ...

Jeste li našli pravog? Provjerite ...

Novi partner svakoj je ženi veselje, a u tim trenucima rijetko se razmišlja razborito i pribrano, veću snagu imaju leptirići u trbuhu i glava u oblacima

Nemojte dugo razmišljati ...
Nemojte dugo razmišljati ... (Shutterstock)

Nova veza veseli žene, no u svemu tome postoji i jedan problem - one duže imaju leptiriće u trbuhu i glavu u oblacima, pa nije rijetkost da im treba prilična količina vremena da shvate da su s pogrešnom osobom.

Kako provjeriti je li on dobar za vas? Počnite s poljupcima, koje psiholozi nazivaju najboljom posjetnicom na početku veze - ako se ljubi tako dobro da vam predigra nije pala ni na kraj pameti, čuvajte ga kao oko u glavi.

>> Formula za odabir životnog partnera >>

No, kako većina žena ipak treba predigru, tu se također krije odgovor na gornje pitanje - u slučaju da on želi samo primiti oralni seks i prijeći na stvar, takvog slobodno pustite da ide, štoviše, pomozite mu da to napravi što prije.

Ali, ako u tim trenucima on vrlo brižno istražuje vaše tijelo, pazi na uzdahe i reakcije i slijedi vaše neverbalne naputke, definitivno ima potencijala da bude onaj pravi, jer će se tako ponašati i u ostalim stvarima u životu.

>> Kako odabrati pravog partnera za vezu >>

Jednostavno - prvi seks reći će vam više od tisuća riječi.

20.03.2015. 21:30:00
http://metro-portal.hr/jeste-li-nasli-pravog-provjerite/90743/