Metro-portal.hr

objavljeno 15.10.2014. 11:25:00
TEORIJE ZAVJERE

Je li Treći svjetski rat već počeo?

Albert Pike, poznati mason je još u 19. stoljeću zastrašujućom preciznošću opisao prva dva svjetska rata, a najavio je i treći ...

Albert Pike, mason koji je previše znao
Albert Pike, mason koji je previše znao (Wikipedia)

Treći svjetski rat predviđa se već više od jednog stoljeća, a najprecizniji slijed događaja nisu ponudili vidovnjaci već - teoretičari zavjera. Je li moguće da smo već započeli taj rat koji bi ovu planetu trebao promijeniti iz temelja - na bolje ili lošije?

Još 1871. godine je poznati mason Albert Pike, suvereni veliki inspektor masonske lože škotskog reda napisao pismo talijanskom političaru Giuseppeu Mazziniju u kojem je predvidio tri velika svjetska rata. Inspirirani njime, teoretičari zavjera od kraja Drugog svjetskog rata predviđaju treći koji će započeti u nekoliko etapa.

Prva etapa su veliki nemiri i teroristički napadi na Zapadu, druga etapa je proširenje i zaoštravanje sukoba na Bliskom Istoku koji će dovesti do otvorenog rata Izraela sa susjednim zemljama, dok se u trećoj etapi u tom području očekuje širenje nuklearnog naoružanja i upotreba oružja za masovno uništenje.

>> Bivši član Iluminata: Treći svjetski rat u pripremi, atentat na Obamu >>

SAD će biti uključene u sve te sukobe, a zbog prirode NATO-a i UN-a, i njihovi će se saveznici morati uključiti. Naravno, u međuvremenu će nestati povjerenja u društvo što će dovesti do velikih protesta na Zapadu i oslabiti zapadne supersile, koje će pregaziti ekonomska moć zemalja Istoka.

Krajnji cilj svega ovoga je - uspostava novog svjetskog poretka (NWO).

Kako je Pike opisao ratove te daleke 1871.? Zastrašujuće precizno ...

Prvi svjetski rat mora se voditi kako bi Iluminati srušili carsku Rusiju i napravili od nje tvrđavu ateističkog komunizma kojem je cilj rušenje vlada i smanjenje moći Crkve, a povest će ga engleske i njemačke tajne službe.

>> Astrolozi najavljuju Treći svjetski rad i pad Vlade u Hrvatskoj >>

Drugi svjetski rat treba srušiti nacizam i uspostaviti suverenu cionističku državu izrael, a istovremeno komunizam mora postati jak kao i kršćanski dio svijeta, koji treba kontrolirati sve do trenutka kad ćemo ga trebati za završnu kataklizmu. (zanimljivo je da Pike govori u množini ...).

Treći svjetski rat treba započeti korištenjem prednosti zbog razlika između cionista i vođa islamskog svijeta putem ubačenih agenata Iluminata. Cilj rata je međusobno uništenje Izraela i islamskih zemalja. Za to vrijeme njihovi će se saveznici iscrpiti borbom, a zatim ćemo MI (opet ta množina ...) pustiti svoje nihiliste i ateiste koji će isprovocirati socijalnu kataklizmu, kaže Pike.

>> Napad na Iran pokrenut će Treći svjetski rat >>

Tijekom te kataklizme će običnim građanima postati jasno kako je kršćanstvo uzaludno i promašeno, što će ih nagnati na istrebljenje ateista i nihilista koji ugrožavaju čovječanstvo, a po Pikeu tada dolazi do realizacije krajnjeg cilja - širenje univerzalne manifestacije čiste doktrine Lucifera koja će pokoriti i kršćanstvo i ateizam i postati jedina religija.

>> David Icke - cilj sukoba u Libiji je početak Trećeg svjetskog rata >>

Ako vam sve ovo zvuči sumanuto, morat ćete ipak priznati da je prva dva svjetska rata Pike opisao savršeno precizno u vrlo malo riječi, pa zašto ne bismo vjerovali i u predviđanja o Trećam svjetskom ratu ...

15.10.2014. 11:25:00
http://metro-portal.hr/je-li-treci-svjetski-rat-vec-poceo/87815/