Metro-portal.hr

objavljeno 02.09.2010. 08:00:00
OPASAN TREND

Injekcijom vazelina do većeg penisa

Muškarci gotovo nikad nisu zadovoljni s veličinom svog penisa pa se odlučuju na razne opasne metode povećanja

Penis
Penis (Shutterstock)

Muškarci koji pate od nedostatka samopouzdanja zbog veličine svog 'ponosa' često dolaze na opasne ideje. U Aziji su se tako dosjetili u penis ubrizgati vazelin i druge masti na bazi nafte u nadi da će spolovilo izgledati deblje i moćnije.

Međutum, supstanca se nepravilno raspoređuje po penisu zbog čega se na nekim mjestima počinju stvarati ugrušci što dovodi do deformacije, upozoravaju liječnici. Kako tijelo vazelin ne može samostalno razgraditi, problem je vrlo teško ukloniti, a povratak na početno stanje je gotovo nemoguć, piše Bild.

Nadalje, postoji opasnost od oštećenja živaca, žlijezda i nastanka upala. Operativno uklanjanje povezano je s velikim rizicima. Unatoč svim upozorenjima, trend ubrizgavanja vazelina ne jenjava. Počeo se širiti prije desetak godina, iako broj žrtava raste. Švicarske novine '20 Minuten' nedavno su pisale o muškarcu koji je bio optužen za iznuđivanje oralnog seksa. Penis mu je bio dugačak osam centimetara pri debljini od nevjerojatnih šest centimetara. Navodno je koristio upravo vazelin.

>>10 zanimljivih činjenica o muškom ponosu 

Liječnici tvrde da je povećanje penisa moguće operativnim zahvatom, ali upozoravaju da je svaka operacija povezana s određenim rizikom. Najsigurnije metode su one za optičko povećanje muškog ponosa, a odnose se na dijetu i brijanje intimnih dijelova tijela - deset kilograma manje navodno 'povećava' penis za 1,5 cm, dok brijanje penis može produžiti za do 2 cm. Na kraju, prilikom samo seksualnog čina od veličine je ipak važnija tehnika. >>Je li veličina doista bitna?

02.09.2010. 08:00:00
http://metro-portal.hr/injekcijom-vazelina-do-veceg-penisa/47193/