Metro-portal.hr

objavljeno 13.10.2014. 13:24:00
SAVJETI

Feng shui za privlačenje novca

Feng shui ne bavi se samo raspoređivanjem namještaja i detalja u kući, nego je i važan dio odnosa prema životu, pa poslušajte ove savjete

Kako privući novac u svoj život
Kako privući novac u svoj život (Arhiva)

Feng shui bavi se protokom energija u vašem domu, no osim što nam ukazuje na najbolji raspored namještaja i boja, predstavlja i odnos prema životu. U ovo doba krize koja nikako ne prestaje, dobro je znati sve načine na koje možemo privući novac u svoj dom.

Za početak, u dijelovima stana u kojima najčešće obavljate poslove vezane s financijama koristite žive boje - područje novca naglašava se zelenom i ljubičastom. Ljubičasta je boja bogatstva, a zelena rasta i vitalnosti.

>> Feng shui za dom koji privlači sreću i uspjeh >>

Primjerice, u kuhinju stavite zdjelu s grožđem, miješanim bijelim i crnim koje će zapravo imati upravo dvije boje novca, a van sezone dobro će poslužiti i neka lijepa replika od stakla ili obojanog drveta.

>> Privucite novac Feng shuijem >>

Glavni savjet feng shuija vezan za novac je - pažljivo rukujte novcem. Nemojte imati zgužvane novčanice, sitniš rasut na sve strane i račune razbacane po raznim ladicama. Neka vam novčanice budu uredno složene, račune spremite u futrole živih boja ili lijepe koverte, a držite ih na lijevoj strani pisaćeg stola  - to je mjesto novca u radnom prostoru.

>> Feng shui na radnom stolu >>

Ne zaboravite još jednu važnu stvar - novac je vrsta energije koju trebamo imati i omogućiti joj protok. Svaku večer provedite par minuta u zahvalnosti za sve što imate i razmišljajući što ćete pokloniti drugima. Što ste zahvalniji za ono što imate, dolazit će vam više novca, a poklanjanjem novca ili vremena drugima osiguravate dobar protok energije.

13.10.2014. 13:24:00
http://metro-portal.hr/feng-shui-za-privlacenje-novca/87763/