Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2012. 11:28:14
TAJNA DRUŠTVA

Dokaz da Bilderberzi imaju prste u svemu

Teoretičari zavjere špekuliraju da skupina Bilderberg upravlja svijetom, a ovaj graf pokazuje na koji način

Mreža utjecaja članova grupe Bilderberg

Skupina Bilderberg broji od 120 do 140 članova koji su dio svjetske poslovne i političke elite, a poznati su po tome što se sastaju jednom godišnje kako bi raspravili o našoj budućnosti.

Iako njihovi anualni sastanci nisu tajna, teme o kojima razglabaju iza zatvorenih vrata itekako jesu i zbog toga ih prati sumnja da putem raznih organizacija upravljaju svijetom.

Članovi grupe Bildeberg mahom su bivši predsjednici i premijeri velikih nacija, ministri, medijski moguli, vlasnici korporacija, bankari, industrijalci... Među prominentnijim bivšim i sadašnjim članovima skupine bili su ili još uvijek jesu: Margaret Thatcher, Helmut Kohl, Francois Mitterrand, Bill i Hillary Clinton, Tony Blair, Henry Kissinger, Mario Monti itd..

Iako se ne zna o čemu raspravljaju na svojim sastancima, jedno je sigurno: Bilderberzi imaju prste u svemu, a to ovaj graf ili potvrđuje ili poziva na opravdanu sumnju.

Mreža utjecaja članova grupe Bilderberg

Na njemu se mogu vidjeti veze između članova grupe i hrpetine svjetskih korporacija, humanitarnih organizacija, političkih grupacija i masovnih medija koje direktno ili indirektno kreiraju globalnu politiku.

Kompletan popis gostiju s zadnjeg sastanka u Washingtonu možete pogledati OVDJE.    

15.06.2012. 11:28:14
http://metro-portal.hr/dokaz-da-bilderberzi-imaju-prste-u-svemu/71950/