Metro-portal.hr

objavljeno 22.01.2015. 13:23:00
HE HE

Do sreće u par jednostavnih koraka

Sreću u životu neki će ljudi propustiti samo zato što ne gledaju oko sebe i u sebe, a kako je postići bez velike muke, pročitajte u članku ...

Sreća je dostižna
Sreća je dostižna (FreeDigitalPhotos)

Sreća je dostižna, to stalno treba naglašavati i podsjećati ljude koji se bude s grčem u želucu i tako i liježu navečer, potrebno je samo par malih koraka i otvoren um kako bi se počeli osjećati sretno i zadovoljno, bez obzira na sve što se događa oko nas.

Tako je za početak potrebno svaki dan vježbati barem sedam minuta. Tijelo će vam se napuniti endorfinima i osjećat ćete se bolje, tako da zaboravite sve isprike i krenete već danas - toliko vremena sigurno imate.

>> Sreća i zadovoljstvo se mogu privući >>

Duže spavanje drugi je korak - spavalice manje doživljavaju negativnosti, pokazalo je istraživanje, pa prilagodite malo svoj raspored spavanja kako biste svakog dana bili odmorni i naspavani.

Prijatelji i obitelj nužni su za sreću, pa provodite s njima što više vremena možete, a nemojte propustiti niti jednu priliku da pomognete drugima - istraživanje je pokazalo da je 100 sati godišnje optimalan broj.

>> Sreća se može i naučiti >>

Ako se uz to dovoljno smijete - sreća vam je zagarantirana. Samo otvorite um i priznajte sebi što od toga ne radite.

22.01.2015. 13:23:00
http://metro-portal.hr/do-srece-u-par-jednostavnih-koraka/89714/