Metro-portal.hr

objavljeno 28.06.2010. 18:10:00
"BIŽI ČA"

Brazilci ne žele Micka Jaggera među svojim navijačima

Legendarni Jagger, po mišljenju brazilskih navijača, donosi nesreću pa ga zato ne žele među svojim redovima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Pjevač legendarne rock-grupe "The Rolling Stones" Mick Jagger (66) izjavio je kako po ispadanju njegove Engleske, te reprezentacije SAD-a, koje je bodrio tijekom njihovih neuspješnih nastupa u osmini finala Svjetskog prvenstva, u nastavku natjecanja u Južnoafričkoj Republici navija za Brazil, što je dočekano s velikom skepsom kod brazilskih navijača koji smatraju da Jagger donosi nesreću.

Jagger, koji ima sina Lucasa s brazilskom manekenkom Lucianom Gimenez, izrazio je namjeru da dođe na večerašnju utakmicu osmine finala između Brazila i Čilea u Johannesburgu na stadionu Ellis Park, a brazilski navijači se nadaju kako legendarni roker neće doći na stadion. "Pjevač Rolling Stonesa ima reputaciju da donosi nesreću na Svjetskom prvenstvu", objavio je ESPN na svojoj brazilskoj stranici.

>> Brazil s 3:1 zgazio Obalu bjelokosti, Kaka dobio crveni karton

>> Clinton ostaje u JAR-u navijati za Amerikance

I dok se brazilski navijači nadaju kako Jagger neće po završetku utakmice pjevušiti "It's all over now", njegov odgovor na molbe da ne dođe može se parafrazirati kroz stihove još jedne poznate pjesme "Stonesa" - "Wild horses wouldn't keep him away." (hina/metro-portal)

28.06.2010. 18:10:00
http://metro-portal.hr/brazilci-ne-zele-micka-jaggera-medju-svojim-navijacima/43555/