Metro-portal.hr

objavljeno 01.11.2017. 21:32:00
EH, DA...

5 razloga zašto ne dobivate dovoljno oralnog seksa

Ma koliko vaša draga ima razumijevanja za vaše potrebe po tom pitanju, ima par stvari koje muškarci nesvjesno rade, a ženama su sve samo ne ugodne

Pomozite dragoj - riješite se loših navika
Pomozite dragoj - riješite se loših navika (Arhiva)

Muškarci se, kad je seks u pitanju, najčešće ipak žale da ne dobivaju dovoljno oralnog seksa, a lako je pogoditi i zašto - većina si je sama kriva za to! Nemoguće? Upravo suprotno, jer ma koliko vaša draga ima razumijevanja za vaše potrebe po tom pitanju, ima par stvari koje muškarci nesvjesno rade, a ženama su sve samo ne ugodne.

Dakle, radi se, očito, o lošim navikama, pa da spomenemo pet glavnih...

Higijena - od oralnog seksa neće biti ništa ako niste dovoljno higijenski osviješteni i ne pazite na svoje međunožje. Čisti i uredni muškarci imaju puno veće šanse za oralni seks od manje svjesnih.

>> Najbolje poze za oralni seks >>

Pristojnost - pristojno je upozoriti partnericu da stiže orgazam kako bi se mogla pripremiti, jer one scene iz pornića spadaju samo tamo ...

Reciprocitet - oni koji nisu spremni vratiti uslugu također neće dugo uživati u oralnom seksu, jer će žena odlučiti da se takvim sebičnim likovima ne isplati pružati tu vrstu užitka. 

Ruke - nemojte gurati glavu dragoj prema dolje niti je držati za nju dok je u poslu ... žene na to gledaju kao na poniženje.

>> Kako pružiti najbolji oralni seks svom muškarcu >>

Vrijeme - ako vam treba više od deset minuta za orgazam tijekom oralnog seksa, teško ćete naći žensku osobu spremnu na svakodnevnu muku tog tipa.

01.11.2017. 21:32:00
http://metro-portal.hr/5-razloga-zasto-ne-dobivate-dovoljno-oralnog-seksa/108315/