Metro-portal.hr

objavljeno 21.10.2012. 18:12:00
VID' MALE

Zvižduci laskaju ženama

Iako to ne žele priznati, jedna studija je pokazala da žene vole primati komplimente čak i od potpunih stranaca

Hej mala, porcija ćevapa ...
Hej mala, porcija ćevapa ... (Deviantart)

Želite skrenuti pozornost žene na sebe i zavesti je? Evo kratka smjernica - osam od deset žena vole primati komplimente pa makar to bilo i od potpunih stranaca.

Tako bar tvrdi jedno britansko istraživanje u kojem se navodi da polovica žena uživa u onim iritantnim zvižducima „bauštelaca" ili kad im muškarci trube iz automobila. Ipak, tri od četiri muškarca nikada ne bi udijelila kompliment nekoj strankinji ili kolegici jer se boje da bi ih mogli smatrati perverznima ili napadnima, navodi se u rezultatima istraživanja.

Internetska stranica www.OnePoll.com navodi da je došlo „vrijeme u kojem muškarac više ništa ne može reći ni učiniti bez osjećaja da bi to moglo biti shvaćeno na krivi način.

"Bilo kako bilo, istraživanje je pokazalo i da 80 posto žena voli kad im muški kolege stave do znanja da su očarani njihovom pojavom i izgledom, naročito ako se radi o zgodnim samcima ili šefovima, piše The Daily Express.

Oko 96 posto djevojaka voli primati komplimente od partnera iako će pola njih odgovoriti na svaku lijepu riječ izjavom „ljubav je slijepa".

21.10.2012. 18:12:00
http://metro-portal.hr/zvizduci-laskaju-zenama/28760/