Metro-portal.hr

objavljeno 25.11.2020. 13:41:00
BRAVO

Zvijezda u 2020. razvila tri inovativna proizvoda

Nakon namaza Butissima i dodatka Zvijezda ketchup majoneza u tubi, predstavljena Zvijezda majoneza prženi luk

Prženi luk... mljac!
Prženi luk... mljac! (Zvijezda)

Zvijezda majoneza prženi luk novi je proizvod iz Zvijezde kojom prva hrvatska tvornica ulja zaokružuje razvoj inovativnih proizvoda u kriznoj 2020. godini.

Riječ je o premium delikates majonezi čiji je razvoj od ideje do gotovog proizvoda trajao pola godine. Pripremljena je prema tradicionalnoj recepturi od jaja i suncokretova ulja, a bez konzervansa, dodanih aroma i stabilizatora koja se u Zvijezdi koristi od 1959. kada je na tržište ušla prva Zvijezdina majoneza, uz dodatak okusa prženog luka.

- Izuzetno nam je drago da godinu u kojoj su mnogi tek otkrili svoju vještinu kuhanja možemo privesti kraju s još jednim novim proizvodom. I u 2021. fokusirano ćemo raditi na novim inovativnim i funkcionalnim prehrambenim proizvodima i otvaranju novih kategorija, najavio je Tihomir Adam, direktor društva Zvijezda plus.

Uz novu Zvijezda majonezu prženi luk koja je na police trgovina stigla krajem studenog, od srpnja je potrošačima dostupan dodatak Zvijezda ketchup majoneza u tubi, a u travnju je predstavljen namaz Butissimo. S namazom Butissimo koji dolazi u dvije varijante - classic i slani, Zvijezda je otvorila novu kategoriju.

Uz razvoj novih proizvoda, Zvijezda u 2020. bilježi i povećanu potražnju za Margo namazom koji je obogaćen vitaminom D, nakon niza istraživanja koja potvrđuju važnost vitamina D u zaštiti imuniteta i prevenciji virusa, prehlada i bolesti COVID - 19. Naime, već 25 grama Margo namaza dnevno dovoljno je da zadovolji 50% potreba za vitaminom D. 

25.11.2020. 13:41:00
http://metro-portal.hr/zvijezda-u-2020-razvila-tri-inovativna-proizvoda/128852/