Metro-portal.hr

objavljeno 10.07.2013. 18:03:22
PARTIJANA

Zvijezda Berlin Callinga premijerno u Hrvatskoj

Festival koji se prošle godine sramežljivo došuljao na najživlju plažu jadranske obale, svoju drugu sezonu započinje kao jedan od najiščekivanijih ljetnih festivala u Hrvatskoj

Barrakud Festival
Barrakud Festival (Barrakud)

Drugu godinu za redom Barrakud Festival, kroz 7 dana i 8 noći, na plažu Zrće na otoku Pagu dovodi neka od najboljih imena elektronskog svijeta. Među njima je zasigurno jedan od najiščekivanijih - velikan njemačke glazbene scene, Paul Kalkbrenner, koji ni nakon 17 godina stvaranja ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta.

Nakon ogromnog uspjeha koji je polučio filmom Berlin Calling, u kojem je ostvario glavnu ulogu i napravio soundtrack, glavna je zvijezda na najpoznatijim svjetskim festivalima. Pridružit će mu se i techno stručnjak i bivša polovica Grammyjem nagrađivanog dvojca Deep Dish - Dubfire.

Usijanoj atmosferi itekako će pridonijeti i deep house dama Nina Kraviz, a tu su i Ben Klock, Marcel Dettmann, The Martinez Brothers, Danny Daze, Ellen Allien, Carl Craig, Martin Buttrich i Kenny Larkin, imena koja nedvojbeno privlače istinske zaljubljenike u ovu vrstu glazbe.

Kulisa ovog jedinstvenog festivalskog iskustva su nezaobilazni klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso, a danonoćnu zabavu osigurat će After beach partyj te večernji partyji, praćeni after partyjima i neizostavnim boat partyjima - formula koja garantira uspješno proveden godišnji odmor na Zrću.

U moru festivala na našem području organiziranih od strane britanskih promotora, Barrakud donosi dašak talijanske energije, vođene idejom o potpuno drugačijem ljetnom festivalu koji posjetiteljima uz glazbu nudi i sedmodnevni turistički aranžman.

Broj party-trip aranžmana je ograničen, stoga se karta treba ugrabiti na vrijeme. Cijene aranžmana za ExYu regiju su i u ovom slučaju povoljnije nego za ostatak zemalja, te iznose 760,00 kn, a možete ih kupiti preko Eventima!

Da biste osjetili atmosferu s prošlogodišnjeg izdanja, tu je oficijalni After movie:

http://www.barrakud.com/
http://www.barrakud.com/web/ex-yu/
https://www.facebook.com/barrakud

10.07.2013. 18:03:22
http://metro-portal.hr/zvijezda-berlin-callinga-premijerno-u-hrvatskoj/79199/