Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2010. 09:36:00
SVI U BOOGALOO

Dođite na "Metro za ZOO - Zoogaloo party"...

Animatori i stand up komičari iz 'Sretne Lubenice' zabavljat će vas do kasnih sati na ludom partyju organiziranom povodom 85 godina Zoološkog vrta u Zagrebu

Svatko od nas ima ponešto životinjskoga u sebi, a to nije nužno loša stvar. Naročito ako se odlučite pojaviti na spektakularnom partyju kojeg 19. lipnja 2010. u klubu Boogaloo organizira agencija Sretna Lubenica.

"Metro za Zoo - Zoogaloo party" jedinstvena je prilika da se sjajno zabavite i pritom učinite nešto iznimno plemenito za naše drage životinjske prijatelje. Obzirom da zagrebački Zoološki vrt uskoro puni 85. godinu postojanja, sasvim je prikladno da se taj događaj propisno i obilježi. Zato će na scenu stupiti animatori i stand up komičari iz agencije Sretna Lubenica koji će vas zabavljati do kasnih večernjih sati u Boogaloou. Ali to nije sve! DJ XED će se pobrinuti da plešete uz ritmove glazbenih komada kojima su i životinje 'dale svoj glas' sve dok možete stajati na nogama. Ili barem do jutra.

Pored svega toga, organizatori su odlučili počastiti vas i specijalnim emitiranjem prve epizode Pustolovina Pingvin Gvina, a kad otkuca ponoć pojavit će se i sam Pingvin Gvin.

Metro portal je u sklopu čitavog projekta odlučio nagraditi svoje vjerne čitatelje obiteljskim paketom ulaznica (4 komada) za Zoološki vrt, ali tu nije kraj darivanju - naime, oni koji se pojave na partyju odjeveni poput životinje dobit će razne prigodne nagrade!

  "Metro za Zoo - Zoogaloo party"
Mjesto održavanja - Boogaloo
Vrijeme održavanja -  19.06. od 21h
Ulaznice - 20 kuna

Zagrebački Zoološki vrt na svojem je skromnom početku s radom 1925. posjetiteljima mogao pokazati samo tri lisice i dvije šumske sove. Već godinu dana kasnije, zahvaljujući građanima i njihovim donacijama, tu je živjelo 320 životinja. Nemojte vi biti ti koji će prekinuti tradiciju i zaboraviti na sve stanovnike maksimirskog parka.

Zato dođite u Boogaloo, družite se, plešite i budite dijelom plemenite inicijative - sav prihod od ulaznica iskoristit će se u svrhu proširenja životnog prostora za lavove i pantere.

Razveselite nas svojim dolaskom i ne propustite priliku da s nama Boogaloo pretvorite u ZOOgaloo!

07.06.2010. 09:36:00
http://metro-portal.hr/zoogaloo-boogaloo/41909/