Metro-portal.hr

objavljeno 18.08.2018. 17:14:00
NOVOSTI

Znate li tko pjeva pjesmu "Bad Boys"?

Osim Inner Circlea, u Šibeniku će na Changer festivalu od 23. do 26. kolovoza nastupiti Darko Rundek s projektom "Apocalypso Now" te odlična Jessie Ware

Inner Circle stiže na Changer
Inner Circle stiže na Changer (Larry Marano)

"Zločesti dečki reggaea", grupa Inner Circle, stiže na šibenski Changer festival krajem kolovoza, a da su jedan od najboljih glazbenih izbora ove godine dokazuju njihovi bezvremenski hitovi. Bend postoji već 50 godina te su kroz svoju glazbenu povijest koketirali s više žanrova, ne isključivo s reggaeom.

Njihova sjajna energija na koncertima dovela ih je do toga da ih mnogi hvale kako su jedan od najboljih reggae bendova na svijetu, koji uspješno miješaju svoj stil s popom i rockom. Svirali su na najvećim pozornicama na svijetu skupa s kolegama poput Eltona Johna, Vana Morrisona, Jimmyja Pagea i brojnih drugih.

Donosimo vam top pet pjesama zbog kojih ne biste trebali propustiti njihov koncert u Šibeniku na Changer festivalu!

1. Bad Boys 

2. Sweat (A La La Long) 

3. Games People Play 

4. Da Bomb 

5. Black Roses 

Osim Inner Circlea, u Šibeniku će na Changer festivalu od 23. do 26. kolovoza nastupiti Darko Rundek s projektom "Apocalypso Now" te odlična Jessie Ware. Ovaj novi konferencijsko-glazbeni koncept, koji u Šibenik dovodi tehnološke, umjetničke i komunikacijske changere, najbolje opisuju tri riječi - multimedijalnost, inovativnost i promjena. Konferencijski dio Changera održat će se u povijesnoj šibenskoj vijećnici, dok će šibenska povijesna jezgra biti pretvorena u prostor svjetlosti i multimedije.

Changer je uključen i u platformu Priceless Croatia pa su VIP ulaznice za koncerte dostupne isključivo na priceless.com, a uključuju i dodatne pogodnosti na Tvrđavi. Osim VIP ulaznica, korisnici Mastercard® kartica na priceless.commogu kupiti i iskustvo koje osim koncerta Inner Circlea uz open bar uključuje pristup reggae partyju inače zatvorenom za javnost ili večeru od pet sljedovana brodu usidrenom u Šibenskom kanalu te uživanje u koncertu Jessie Ware na tvrđavi Sv. Mihovila.

Redovne se ulaznice za koncerte, njih samo tisuću po danu, mogu kupiti u web dućanima na www.changer.hr i www.entrio.hr, gdje je za plaćanje Mastercard i Maestro karticama osiguran trajni early bird popust od 10%. Ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima sustava Entrio. U Šibeniku su to Ghetaldus Optika, Ante Šupuka 10, Ghetaldus Optika, Vukovarska 10 te Ghetaldus Optika, Dalmare, Velimira Škorpika 23. Mala količina ulaznica bit će dostupna i na blagajnama tvrđave Sv. Mihovil na dane koncerata.

Piše: Đurđica Sarjanović
18.08.2018. 17:14:00
http://metro-portal.hr/znate-li-tko-pjeva-pjesmu-bad-boys/113842/