Metro-portal.hr

objavljeno 05.05.2014. 21:30:00
POGAĐATE ILI ... ?

Znate li kad vas muškarac zavodi?

Možete li na prvu shvatiti pokušava li vam se lik na drugom kraju prostorije svidjeti ili jednostavno ima čudne navike

Kako muškarci flertaju
Kako muškarci flertaju (Shutterstock)

Muškarci lako izgube glavu kad ugledaju zgodnu ženu, a ako imaju malo više samopouzdanja i trenutno su slobodni, kreću u lagani flert ne bi li možda dobili kakav povratni signal koji bi im potvrdio da su i oni njoj zanimljivi.

No, kako biti siguran da lik na drugom kraju prostorije nema neki tik ili je u predinfarktnom stanju pa mu uzvratiti? Evo par ključeva muškog ponašanja koji su prilično siguran znak da on ne treba zraka ili hitnu operaciju, nego očekuje vaš osmijeh.

Osmijeh je, naravno, prva stvar koju će vam uputiti, ma kako samouvjeren bio. Potrudit će se da bude topao i širok, a hoće li imati hrabrosti da vam nakon toga priđe, ovisi više o vama nego o njemu. Usput će mu se lice blago zarumeniti kad mu drugi put uhvatite pogled jer, ipak, većina je muškaraca barem malo sramežljiva.

Naravno, to crvenilo ujedno znači da njegovo srce ubrzano lupa, adrenalin kola žilama i nemojte se čuditi što je pomalo zbunjen. No, ipak će skupiti snage da vas još jednom pogleda ravno u oči i zadrži pogled barem dvije sekunde.

Znajte, ako i vi zadržite pogled barem toliko, on će pomisliti da vam se sviđa, pa možete očekivati prilaženje i uvodnu rečenicu.

05.05.2014. 21:30:00
http://metro-portal.hr/znate-li-kad-vas-muskarac-zavodi/84778/