Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2015. 11:22:00
MLJAC

Znakovi horoskopa - što najviše vole jesti

Kad pripremate klopu za doček Nove godine, nije na odmet znati što najviše vole jesti znakovi horoskopa koji vam dolaze na proslavu :)

Kako najbolje nahraniti znakove horoskopa
Kako najbolje nahraniti znakove horoskopa (Metro)

Ovan uživa u spontanosti, no u kuhinji je ljubitelj sigurnih i provjerenih rješenja, pa će tako najviše uživati u najobičnijem pečenju ili svinjskom odresku. 

Bik u vrijeme jela pokazuje svoju suosjećajnu i dobrodušnu stranu, jer voli dijeliti jelo s bliskim ljudima, a najdraže mu je - sve što je fino.

Blizanci vole jesti, i to uglavnom sve, a trebali bi pripaziti da to rade kako treba - par obroka dnevno, jer inače vole sve zgurati u jedan, ali nevjerojatno obilan. Preferiraju laganu hranu s puno priloga. 

Rak je tradicionalist i kad je u pitanju hrana, pa će tako najviše uživati u krepkim juhama i pečenjima, a slatko ne propušta ni pod razno.  

Lav traži savršenstvo u svemu, pa tako i hrani - njega može zadovoljiti svako vrhunski pripremljeno jelo, pa makar bilo naizgled najjednostavnije na svijetu. 

Djevice su perfekcionisti koji naviše uživaju u zdravoj hrani poput obroka od nemasnih proteina i organskog voća i povrća.   

Vaga je obožava sve lijepo, pa ne čudi da su joj jela snažnih boja privlačna - plate morskih plodova, dobro ispečen odrezak ili genijalno ukrašena slastica njima je jednako draga.

Škorpion je po prirodi skeptičan i nije uvijek spreman isprobati hranu koja miriše i izgleda drugačije od uobičajenog - njemu će odrezak, krumpiri i salata biti taman. 

Strijelac obožava istraživati nove okuse i kuhinje svijeta, a najviše će uživati u specijalitetima tajlandske i meksičke kuhinje. 

Jarac će potrošiti sate i sate kako bi ponašao savršeno mjesto za obrok, no tada će odabrati vrlo jednostavnu hranu domaće pripreme koju je lako pripremiti i teško upropastiti. 

Vodenjak je za sve novo, pa ćete ga uvijek moći nahraniti nekim klasičnim vegetarijanskim obrokom, a voli i orašaste plodove, suho voće i zdrave napitke. 

Ribe obožavaju lijepu i slatku hranu, pa se na ljestvici najomiljenijih jela nalaze riba na sve moguće načine i sjajni deserti poput čokoladnog moussea.

31.12.2015. 11:22:00
http://metro-portal.hr/znakovi-horoskopa-sto-najvise-vole-jesti/95771/