Metro-portal.hr

objavljeno 28.07.2018. 20:01:00
HE HE

Znakovi da ste dominantan i kvalitetan muškarac

Alfa muškarac, da riješimo neke nedoumice, nije onaj muškarac koji se nameće, onaj koji ima potrebu biti najglasniji, najbitniji i najdominantniji u društvu...

Kakav ste vi muškarac?
Kakav ste vi muškarac? (Arhiva)

Dominantni muškarci to jednostavno imaju u sebi. Muškarci su to koji su naučili živjeti, koji su upoznali život i sebe. Muškarci koji znaju s čime raspolažu i sto posto su uvjereni u ono što čine.

Alfa muškarac, a da riješimo neke nedoumice, nije onaj muškarac koji se nameće, onaj koji ima potrebu biti najglasniji, najbitniji i najdominantniji u društvu. To su prvenstveno muškarci slabog samouvjerenja, bez neke dominacije, ali opet imaju potrebu to biti te se svojski trude postati alfe.

No, ono što oni rade je krivo, postaju takozvani lažni alfa mužjaci s prilično oholim karakterom i ponašanjem te prevrtljivim egom. Muškarci su to koji će se prije svega hvaliti svakim svojim dostignućem, a samo kako bi bili u korak ili ispred dominantnije jedinke.

Dominacija nije isključivo potreba ljudske vrste, naprotiv nju smo naslijedili od životinjskog svijeta. A svijet je to koji ovisi o dominantnim jedinkama, štoviše biti mužjak, ženka ili dominantni par u nekoj koloniji ponekad je i stvar preživljavanja, odnosno ostanka na životu ili ne.

Sve znakove pročitajte na portalu Gentleman.hr

28.07.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/znakovi-da-ste-dominantan-i-kvalitetan-muskarac/113474/