Metro-portal.hr

objavljeno 09.02.2013. 17:10:42
2013.

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Zmije je 2013. godina dobra prilika da srede neke stvari na poslovnom i privatnom planu za duže razdoblje

Godišnji horoskop - Zmija 2013.
Godišnji horoskop - Zmija 2013. (Metro)

Zmija godinu Zmije treba iskoristiti za napredak u svim aspektima života, jer će se neke vaše sposobnosti koje su do sada bile skrivene izvući na svjetlo dana i pomoći vam u impresioniranju kako kolega, tako i nadređenih. Priznanje će doći i u društvu prijatelja, tako da ćete provoditi ugodno vrijeme kako na poslu tako i nakon njega.

Ako vam je prošla godina bila turbulentna, ovu možemo nazvati normalnom jer su dobre zvijezde dvije trećine godine nad vama, pazeći da iskoristite svaku dobru priliku koju život nanese pred vas.

Ove će vam godine Bivol i Pijetao biti najbolje društvo.

KARIJERA

Čak dvije sretne zvijezde bdiju nad vašom karijerom ove godine, tako da nije pretjerano očekivati bolji posao i povišicu. Što ćete bolje raditi, to će i primanja biti bolja, pa se može reći da ćete ove godine ispuniti svoje ciljeve i napredovati u postlu. No, da ne bi sve bilo ružičasto pobrinut će se dvije loše zvijezde koje će vas natjerati na obuzdavanje temperamenta i isprazne rasprave koje su vam u zadnje vrijeme postale česte.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

I materijalno ima dvije sretne zvijezde u ovoj godini, a jedna od njih je baš zvijezda novca, koja će vam puno pomoći u popravljanju prilično loše materijalne situacije koju vam je ostavila prošla godina. Što god radili, za sebe ili druge, bit će nagrađeno materijalnim dobrima, pa ovu godinu provedite glumeći hrčka, skupljajući sve novčiće koji se nađu na putu. Naravno, novac neće padati s neba, trebat će ga itekako zaraditi, no u svakom će slučaju biti puno lakše nego prošle godine.

VEZE

Područje veza i ljubavi nema baš toliko dobrih aspekata kao karijera, štoviše, dosta se tamnih oblaka nadvilo nad vaš ljubavni život. Sve će vas to natjerati na snižavanje kriterija i promjenu strastvenog odnosa prema ljubavi, jer jednostavno nećete imati uspjeha u svojim poduhvatima na ovom polju. Zmije u stabilnim vezama trebaju malo hladnije glave ulaziti u rasprave, a slobodne bi trebale obuzdati temperament i ponašati se mirnije kako bi osjetile barem malo ljubavi ove godine.

ZDRAVLJE

Niti zdravlje ne obasjavaju sretne zvijezde, vaš životni stil dolazi polako na naplatu kroz niz manjih problemčića koji brzo mogu postati pravi problemi ako im se ne posvetite na vrijeme. Jednako tako, trebat ćete brinuti o zdravlju bliskih osoba, a kroz sve to ćete i sami shvatiti da je većina vaših zdravstvenih problema psihičke, a ne fizičke prirode.

ODNOSI S LJUDIMA

Prošla je godina na ovom području bila stvarno svakakva, a ova će definitivno biti bolja i mirnija, jer ćete uspješno ostvariti neke od svojih ciljeva uz pomoć drugih ljudi, što znači da su vaše komunikacijske vještine napokon došle do izražaja. Uz sve što će vam se događati, čak ćete imati i vremena za romantiku koja bi mogla završiti brakom.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 17:10:42
http://metro-portal.hr/zmija-godisnji-kineski-horoskop-za-2013/76420/