Metro-portal.hr

objavljeno 30.07.2013. 20:01:00
MMM

Ženski parfemi koje muškarci obožavaju

Naravno da ćete nositi parfem po svom izboru, no nije loše znati koje parfeme najviše vole pripadnici jačeg spola

Parfemi koji će izludjeti muškarce
Parfemi koji će izludjeti muškarce (Dreamstime)

Raspravljati o tome koji je ženski parfem najbolji nije moguće jer će svaka žena imati neku svoju ideju, no Cosmopolitan je došao na dobru ideju i postavio to pitanje muškarcima.

Slijede najbolji ženski parfemi po odabiru muškaraca, pa možda ne bi bilo loše da neki od njih imate u svojoj kolekciji.

Live in love by Oscar de la Renta parfem je kojim dominiraju cvjetne note uz zanimljiv dodataka cedra i mošusa, a sve to ga čini sjajnim odabirom za večernji izlazak.

Body by Burberry pun je senzualnosti i luksuza s jakom notama sandalovine, ruže i breskve, a dobro se nosi i noću i danju. 

DKNY pure DKNY Verbena odiše svježinom i čistoćom, kombinacija cvjetnih i morskih nota daju spoj koji je lagan, a opet prepun jasnoće.

Lovestruck by Vera Wang senzualan je i sočan miris s notama lotosa, guave i mandarine, pravi izbor za ljetne večeri koje traju dugo u noć.

My queen by Alexander McQueen jedinstven je i različit, s prelazom od badema i ljubičica do naranče i suncokreta, uz dodatke cedrovine i završetka u vaniliji. Ima četiri razine mirisa, za razliku od tradicionalne tri. 

Euphoria by Calvin Klein prepun je egzotičnog voća i cvijeća, jednostavno zove na užitak u čarima života, za samouvjerene seksi žene.

30.07.2013. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zenski-parfemi-koje-muskarci-obozavaju/79576/