Metro-portal.hr

objavljeno 24.06.2011. 16:36:00
TVORNICA KULTURE

Ženski bendovi u Tvornici 1. srpnja

Vibrator u rikverc i Shoot me Wendy u zajedničkom nastupu žestokih cura

Vibrator u rikverc :)
Vibrator u rikverc :) (Tvornica kulture)

Tvornica se odlučila za vrelo ljeto, organizacija nastupa ne miruje, tako da već 1. srpnja dolaze dva ženska benda koja će pokazati kako nježniji spol može žestoko prašiti rock.

VIBRATOR U RIKVERC

Bend postoji nešto  duže od tri godine, ove mlade djevojke počele su sa radom  krajem 2007.godine. 

Vibrator u rikverc čine četiri djevojke, Snežana Popović (vokal), Milena Rajić (bubanj), Sofija Jovanov ( bas/vokal), Tamara Mihovilović (gitara).  

Glazbene uzore i inspiraciju pronašle su još u ranim sedamdesetim, počevši od Ramonesa, te u suvremenoj japanskoj underground sceni: Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188 itd. Svoj stav i samopouzdanje su izrazile u jednoj rečenici: „Prijavile smo se zbog izuzetno dobre organizacije, ili nam se bar tako čini, da je sve na odličnom nivou pripremljeno a i zvuk je odličan."

Do sada su odsvirale mnogo koncerata u zemlji i izvan nje, svirale su na raznim festivalima i njihovi nastupi su bili popraćeni samo pozitivnim kritikama.

SHOOT ME WENDY

Melodični punk band iz Zagreba sa dva ženska vokala. Glazbu karakteriziraju žestoki gitarski rifovi i ritmovi, melodičan bas i dva ravnopravna ženska vokala koja bend čine prepoznatljivim i drugačijim.

Koncert u Malom Pogonu je najava njihovog nastupa na Terraneo festivalu u Šibeniku. Ne propustite vidjeti kako izgleda kad cure rockaju!

Cijena upada je 30 kn

Koncert počinje u 21 sat

 

24.06.2011. 16:36:00
http://metro-portal.hr/zenski-bendovi-u-tvornici-1-srpnja/60518/