Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2018. 20:01:00
MA DA?

Ženske stvari koje vole - muškarci

Iako veliki broj muškaraca i dalje održava imidž pravog muškaraca, to sa sobom nosi određeni teret kojeg bi se oni, izgleda, vrlo rado riješili...

I muškarci stavljaju hranjive maske na lice, zar ne? :)
I muškarci stavljaju hranjive maske na lice, zar ne? :) (Arhiva)

Žene i njihovo uređivanje muškarcima su obično izvor nervoze, dosade i pošalica - no nije to baš uvijek tako, pokazali su dečki na Redditu koji su otvoreno progovorili o nekim "ženskim" stvarima koje rade ili bi željeli raditi.

Naime, iako veliki broj muškaraca i dalje održava imidž pravog muškaraca, to sa sobom nosi određeni teret. Jer, umjesto da rade ono što žele i vole mnogi se muškarci ustručavaju kako ne bi ispali feminizirani.

Ako se sjetite genijalnog filma s Melom Gibsonom "Što žene vole" i njegovog isprobavanja ženskih stvari kako bi se vratio na vrh u svijetu marketinga, neće vas iznenaditi rasprava na Redditu na temu što bi radili kada se to ne bi opisivalo kao "ženskasto".

"Vrlo je jednostavno ali djevojke tako fino mirišu", napisao je jedan od korisnika te dodao kako one mogu mirisati kao krevet od ruža a da ih nitko ne zadirkuje zbog toga.

"Jedne je večeri moja djevojka odlučila staviti masku na lice. Ja sam odlučio to isprobati kako bi i meni koža bila divna i meka. Sada sam o njoj ovisan i stavljam je najmanje dvaput tjedno", napisao je jedan od korisnika Reddita.

Izgleda da se muškarci katkad prepuste tzv. ženskim stvarima pa je tako jedan napisao da je poželio depilirati svoju intimnu zonu i da je bio oduševljen kada je to i učinio. "Da sam barem ranije progutao svoj ponos", dodao je.

Moda je također područje u koje mnogi muškarci ne vole zalaziti iako ih neke stvari iz ženske garderobe zanimaju.

"Da nemam penis nosio bih tajice za yogu", napisao je jedan korisnik, dok je drugi napisao da si je kupio duge gače od flisa u kojima uživa biti i da sada napokon razumije svoju suprugu koja u svim prilikama nosi tajice.

Iznenađujući broj muškaraca je priznao da bi voljeli naučiti štrikati ili plesti kada se na to ne bi gledalo kao na nešto čudno za osobu jačeg spola.

"Iskreno, volio bih izrađivati poplune jer smatram da je sjajno moći napraviti nešto takvo i pokloniti ga dragoj osobi koja se u vaš dar može doslovno umotati", napisao je jedan od muških korisnika Reddita.

Dakle, koja je vaša tajna, priznajte o čemu sanjate?

11.02.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zenske-stvari-koje-vole-muskarci/110259/