Metro-portal.hr

objavljeno 28.12.2013. 20:01:00
OLALA :)

Ženske nesavršenosti koje muškarci obožavaju

Mislite li da morate biti savršena žena da biste se svidjeli muškarcima, živite u teškoj zabludi jer muškarci upravo obožavju neke nesavršenosti

Mali trbuščić neodoljivo je privlačan muškarcima
Mali trbuščić neodoljivo je privlačan muškarcima (DeviantArt)

Medijska slika savršene žene gotovo je nedostižna u stvarnom životu, jer nakon što ionako zgodne žene prođu kroz ruke vještih photoshoppera, rezultati su uglavnom nestvarni. No, za utjehu ženama, muškarci zapravo vole nesavršenosti na ženskom tijelu, i to jako.

Recimo, ako mislite da morate imati zategnut i mišićav trbuh kao neka trenerica fitnessa, griješite, jer muškarci vole žene s oblinama. Jastučići na trbuhu spadaju upravo u kategoriju vrlo privlačnih, tako da ih ne trebate skrivati.

Široki bokovi i pozadina koja nije baš po standardima manekenstva uvijek će privući više muških pogleda i pažnje od mršavih. Stručnjaci tvrde da se radi o davno ukorijenjenim instiktima koji ženu širih bokova karakteriziraju kao plodnu, što i opet privlači muškarce.

U poplavi silikona možda vam se čini da vaše male grudi ne služe ničemu, niti su ikome privlačne, no i tu se varate. Muškarci vole lijepe grudi, veličina u tom slučaju nije važna. Ako možete odjećom istaknuti svoju savršenu liniju grudi, po mogućnosti bez grudnjaka, može kraj vas stajati bilo koja silikonska starleta, oči će biti na vama.

Krivi nos možda vam se čini idealnim kandidatom za posjetu estetskom kirurgu, no znajte da vam upravo on daje jedan poseban šarm koji prćasti nosići jednostavno ne mogu postići, pa iskoristite tu prednost, umjesto da ga ispravljate.

28.12.2013. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zenske-nesavrsenosti-koje-muskarci-obozavaju/82397/