Metro-portal.hr

objavljeno 13.02.2015. 14:24:00
VENERA I MARS

Ženske navike na Facebooku koje odbijaju muškarce

Mnoge stvari koje svakodnevno radite na Fejsu i koje vam se čine sasvim uobičajenima istovremeno su pravi "turn off" muškarcima. Pogledajte prepoznajete li se možda u kojoj!

Što NE treba raditi na Fejsu
Što NE treba raditi na Fejsu (Arhiva)

Možete li u današnje vrijeme zamisliti bilo kakvu međuljudsku interakciju, a da u jednom trenutku tu osobu ne potražite na Facebooku i potražite sve što možete tamo saznati o njoj? Bilo da se radi o poslodavcu koji na taj način pregledava kandidate koji su mu se javili za posao ili muškarcu koji tako želi saznati što je više moguće o ženi s kojom ide na spoj, Facebook je doista nezaobilazan alat u našem svakodnevnom životu. Iz tog je razloga vrlo važno kakav dojam ostavljate na najvećoj društvenoj mreži na svijetu. Donosimo vam nekoliko detalja kojih možda niste ni svjesni, a koji vrlo efikasno odbijaju muškarce od vas.

1. Pljuvanje po bivšem

Ova nepoželjna navika nije poželjna ni kod koga, ali nekako izgleda posebno ružno i tračerski kad to rade žene, od kojih se još uvijek (s pravom ili ne) očekuje neka viša razina elegancije, stila i dostojanstva. Zli komentari o bivšim frajerima ili muškarcima s kojima ste izašli na piće učinit će samo to da ostavite dojam sitničave, nezrele i nesigurne osobe.

2. Duckface

„Usta kao hidrant", „pačja usta", „duckface", nazovite ovaj fenomen kako god želite, ali zasigurno znate o čemu pričamo. Ukoliko je vaš profil prepun slika na kojima umjesto smješka imate ovu nevjerojatno bizarnu grimasu koja izgleda kao križanac lutke na napuhavanje i vatrogasnog crijeva, to samo govori da se previše trudite izgledati sexy, kao i da obožavate pažnju. Iako je ovo možda nekoć smatrano simpatičnim ili slatkim, ta su vremena (Bogu hvala) odavno prošla.

3. Neprestano mijenjanje statusa

„Izašla iz zahoda, krećem prema kuhinji", „Tjestenina s umakom, mljac", „Odo do dućana, zovite na mobitel ako me budete trebali u ovih 7 minuta što neću biti tu" i slične obavijesti kojima „usrećujete" vaše prijatelje dvadesetak puta dnevno najbolji su pokazatelj da ste ili ponosna vlasnica opsesivno-kompulzivnog poremećaja ili da nemate život. Vjerujte nam na riječ, ni jedna od te dvije stvari ne ulazi u top 5 poželjnih osoba kod muškaraca.

4. Sve vam se „sviđa"

Muškarci svakako vole zanimljive žene s različitim interesima, ali ukoliko „lajkate" apsolutno sve što bilo tko od vaših prijatelja i poznanika stavi na Fejs, bio to novi status, fotografija, video ili link, to će samo djelovati kao da očajnički tražite potvrdu i da zapravo nemate stav niočemu.

5. Imate tisuće prijatelja

Ukoliko ne možete imati prijatelja na Fejsu bez da dodate na listu i svu bližu i dalju rodbinu te osobe, prosječni će muškarac zaključiti kako vam je to jedini način da pokušate biti važni i cool. Iako su muškarci oni prvi koji su opterećeni brojevima i veličinama, tisuće vaših „prijatelja" neće vam pomoći da mu se svidite.

6. Nepobjedivi ste u Candy Crush Sagi, Farm Heroesima...

Igrice su sasvim legitiman hobi i nema ničeg lošeg u tome da povremeno zalutate u svijet mašte, ali za razliku od ostalih igara, one na Fejsu napravljene su tako da ugnjave vaše prijatelje što je više moguće kako bi i oni počeli igrati. Ljudima koji nisu u tome su uglavnom iznimno naporne, a činjenica da ste prvakinja u Mafia Warsima nije vam najbolja moguća referenca kod velike većine frajera.

7. Obožavatelj ste "food-porna"

Iako kažu da ljubav dolazi kroz želudac, što je previše je previše. Ne morate baš sve što ste jeli ili skuhali (koliko god to bilo divno i pohvalno), staviti na Facebook.

13.02.2015. 14:24:00
http://metro-portal.hr/zenske-navike-na-facebooku-koje-odbijaju-muskarce/67371/