Metro-portal.hr

objavljeno 17.11.2012. 20:11:00
HEEEJ!!

Ženske kardinalne greške u seksu

U seksu ne griješe samo muškarci, unatoč uvriježenom mišljenju, već i žene imaju neke mušice koje treba izbjegavati

Djevojke, malo pripazite ...
Djevojke, malo pripazite ... (Arhiva)

Muškarce se uvijek opterećuje svim mogućim savjetima za ponašanje u krevetu, jer eto, oni mogu uvijek svršiti, a ženama treba ugoditi na sve moguće načine ne bi li dostigle taj toliko željeni orgazam.

E, pa ima i kod žena ponekad nekih grešaka u krevetu koje muškarcima, blago rečeno, idu na živce, da ne kažemo da im spuštaju raspoloženje.

Za početak, ugrizi. OK, grickanje uha je seksi, bradavice su već prilično upitne, no kad se zubi spuste na penis i testise, gotovo da nema muškarca (osim ako nije mazo varijanta) koji neće reći WTF!?

Muškarci vole znati kad je žena zadovoljna njihovim radom. No, to se može prepoznati i po reakcijama njenog tijela i disanju, ali ako krene glasanje poput onoga u pornićima, vjerujte, mislit će da fejkate orgazam ili da vam fali daska u glavi.

Poza u kojoj je žena gore, a muškarac na leđima često je mila i jednom i drugom spolu - muškarci to koriste za izležavanje i igranje dojkama, a žene si daju ritam koji njima odgovara. No, kako tu često i klitoris dođe na svoje, znaju se zaboraviti i penis zna ispasti van, a dama i dalje jaše ...

Nije ni misionarski položaj bez mana, jer on ne znači da žena treba ležati kao letva i pustiti muškarca da radi sve sam - i opet on ne zna radi li dobro ili ne. Stoga, uhvatite ritam, djevojke ...

Ipak, uvjerljivo najgora stvar koju žena može napraviti je da usred seksa krene s nekom pričom koja joj je upravo pala na pamet, a nema blage veze s trenutnim događanjima. I opet, rezultat je trenutni pad ... raspoloženja kod muškarca. 

17.11.2012. 20:11:00
http://metro-portal.hr/zenske-kardinalne-greske-u-seksu/74931/