Metro-portal.hr

objavljeno 16.01.2010. 19:14:10
MLAĐE JE SLAĐE

Žene zrelije dobi preferiraju mlađe ljubavnike

Četiri od deset žena mašta o izlasku s mlađim muškarcem otkriva nova studija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Istraživanje provedeno na 2000 žena zrelije dobi pokazalo je da bi 40 posto voljelo eksperimentirati s mnogo mlađim partnerom, kao što je to učinila Iris Robinson, žena Petera Robinsona, premijera Sjeverne Irske. Naime, premijer je morao privremeno odstupiti s dužnosti nakon što je otkriveno da je njegova supruga imala aferu s 19-godišnjakom kojeg je još i dobrano nagradila s pozamašnom svotom od 50.000 funti.

Studija je također otkrila da svaka četvrta žena hoda s oženjenim muškarcem koji je mlađi od nje. Anketu je provela internet stranica za upoznavanje Yesmrsrobinson.com, namijenjena zrelijim ženama. Glasnogovornik stranice izjavio je kako je u porastu trend žena u dobi od 40 i više godina, koje traže mlađe i moderne muškarce spremne cijeniti znanje i iskustvo starije partnerice. "Otkrili smo preko 6 milijuna žena koje trenutno nisu s mlađim, a željele bi biti, dok ih polovica vjeruje kako ih mlađi partner pomlađuje."

Ipak, takav odnos ima i svojih mana. Više od trećine (37 posto) priznalo je kako bi ih bilo sram svojeg mlađahnog partnera upoznati s prijateljima. Na prvom mjestu poželjnih "muških igračaka" nalazi se talijanski  tv voditelj Gino D'Acampo, slijedi ga glumac Ewan McGregor, a treću poziciju zauzima pjevač Enrique Iglesias.
16.01.2010. 19:14:10
http://metro-portal.hr/zene-zrelije-dobi-preferiraju-mladje-ljubavnike/30821/