Metro-portal.hr

objavljeno 23.01.2013. 20:12:00
KUDA IDE OVAJ SVIJET ..

Žene su sve sumnjičavije prema kavalirima

Jedan od vjerojatno najboljih pokazatelja da nešto nije u redu s moralom u svijetu je kad vas žena čudno pogleda jer ste joj otvorili vrata

Kavaliri nisu baš na cijeni
Kavaliri nisu baš na cijeni (FreeDigitalPhotos)

Nije to bilo tako davno kad je otvaranje vrata ili pridržavanje kaputa ženi bilo gotovo pravilo, a ne izuzetak kao sada. No, ne treba odmah okriviti samo muškarce za nedostatak bontona, jer su žene postale sumnjičave prema muškarcima kavalirskih poteza.

U današnje vrijeme pravi kavaliri su rijetke pojave, a upravo taj nedostatak dobrog odgoja, bontona i lijepog ponašanja izaziva sumnju kod ljepšeg spola kad im se napokon dogodi čudo da im muškarac ustupi stolac, pridrži vrata ili pomogne preko ceste.

Standardi muškog ponašanja prema ženama su se snizili, pa sada 82 posto žena više voli platiti svoj obrok na prvom sastanku, a više od pola njih bi rado platile i večeru partnera.

Kako gotovo 90 posto žena tvrdi da im u svakodnevnim situacijama nije potrebna pomoć muškaraca, svaki pokušaj kavalirskog ponašanja primaju nepovjerljivo, sumnjajući u dobre namjere muškarca koji se tako ponaša.

Čini se da je doba prinčeva na bijelom konju ipak nepovratno prošlo ....

23.01.2013. 20:12:00
http://metro-portal.hr/zene-su-sve-sumnjicavije-prema-kavalirima/76115/