Metro-portal.hr

objavljeno 29.03.2011. 09:10:00
KAKVA MAJKA...

Žene se pretvaraju u vlastite majke u 32. godini

Malo manje od polovice žena koje uđu u tridesete priznaje bez okolišanja da se služi identičnim frazama u odgoju djece koje su koristile i njihove vlastite majke

Žene su 32. godini pretvaraju u vlastite majke
Žene su 32. godini pretvaraju u vlastite majke (Deviantart)

Većina žena diljem svijeta se počinje ponašati baš poput vlastitih majki kada napuni 32 godine. U toj dobi s djecom razgovaraju služeći se frazama koje su upotrebljavale njihove mame, počinju nagomilavati namirnice i ići ranije u krevet. Oko 40 posto pripadnica ljepšeg spola priznaje da govori istim riječima kao njihove majke, a čak četvrtina na isti način razgovara i s partnerima. Sve navedeno rezultat je ankete provedene nad 1.000 žena na internetskoj stranici eBay.co.uk.

Četvrtina majki uvijek nosi pet do deset identičnih kombinacija odjeće dan za danom, navodi se dalje u rezultatima. Prema riječima stručnjakinje za ponašanje Judi James koju citira Daily Express, "možemo se zakleti da nikada nećemo biti poput naših roditelja kad su u pitanju određene karakteristike", ali sve je to poput tempirane bombe - te karakteristike doslovno čekaju svoj trenutak da izađu na površinu. "U istim okolnostima primijetit ćete kako te karakteristike izlaze na površinu, a malo je toga što možete učiniti da to izbjegnete", rekla je na kraju James.

29.03.2011. 09:10:00
http://metro-portal.hr/zene-se-pretvaraju-u-vlastite-majke-u-32-godini/57086/