Metro-portal.hr

objavljeno 28.02.2014. 21:33:00
MMM

Žene s oblinama djeluju na muškarce kao droga

Muškarci koji su ljubitelji oblina inače u živote vole fizičke aktivnosti, čitaju sportske novine i više izlaze

Volite li se ljuljati ili žuljati?
Volite li se ljuljati ili žuljati? (Arhiva)

Ženske obline privlače muškarce kao magnet od pamtivjeka, što se najbolje vidi u svim mogućim umjetničkim pravcima koji su žensko tijelo digli na pijedestal. Ma koliko se mediji trudili promovirati mršavice, svaki će se muškarac okrenuti za dobrim lelujavim bokovima.

Naravno da takvu priliku nisu mogli propustiti znanstvenici koji su odlučili ispitati kako zapravo djeluju obline na muški mozaka i, gle čuda, utjecaj je jednak kao utjecaj droge.

Grupi ispitanika, muškaraca naravno, pokazivane su slike golih žena, a moždani bi valovi potpuno izmakli kontroli kad bi na slici bila žena bogatih oblina. Nisu bile važne samo grudi, već su sreću i veselje izazivale i dobre guze i široki bokovi. 

I prethodna su istraživanja u različitim kulturama pokazala da je i dalje moderan uži struk i širi bokovi, u skladu s proklamiranim idealom 90-60-90, makar većina ispitanika nema ništa protiv niti 30 centimetara više na svakoj mjeri. 

Za kraj su znanstvenici zaključili da muškarci koji su ljubitelji oblina inače u živote vole fizičke aktivnosti, čitaju sportske novine i više izlaze, dok ljubitelji mršavica više zarađuju, prate modu i dolaze iz viših društvenih slojeva. 

28.02.2014. 21:33:00
http://metro-portal.hr/zene-s-oblinama-djeluju-na-muskarce-kao-droga/83552/