Metro-portal.hr

objavljeno 05.10.2012. 20:09:00
WOW :)

Žene mogu doživjeti 11 vrsta orgazama

Osim G točke postoje još dvije koje dovode žene do vrlo intenzivnih orgazama

Naučite dobro zadovoljiti ženu
Naučite dobro zadovoljiti ženu (Shutterstock)

Kako tvrdi psihologinja Marine Balfour, osim za užitak orgazam služi i za poboljšanje općeg stanja organizma, a pritom i povećava toleranciju na bol za čak 107 posto, što znači da glavobolja nije baš neka izlika za odbijanje seksa.

Uredan seksualni život smanjuje rizik od raka prostate i dojke, štiti srce, oslobađa od stresa i depresije, sprječava prehlade, djeluje jače od tableta za spavanje i jača imunitet, a ljudi koji se seksaju tri puta tjedno izgledaju barem deset godina mlađe od onih koji to rade jednom tjedno.

Uz G točku i klitoris, kao općepoznata mjesta na ženskom tijelu čija stimulacija može dovesti do orgazma, nekad je dovoljna i dobra masaža. Postoji i lijeni orgazam u kojem muškarac i žena trebaju postići pravi ritam, manje je intenzivan ali dulje traje. 

Marine Balfour tvrdi da postoji i A točka koja se nalazi kraj G točke, a stimulira se trljanjem dok je žena na leđima. Najintenzivniji orgazam žena doživljava stimulacijom najdubljeg dijela vagine, pred samim vratom maternice.

Da ne bi stali na dvije točke, ima i treća, U točka koja se nalazi između uretre i vagine i nježnim dodirima možete izazvati strastveni odgovor žene. Grudi su također jedna od zona koje žene mogu dovesti do orgazma, no to su i usne, jer ima dosta žena koje ljubljenje, grickanje i usisavanje usana dovodi do orgazma.

05.10.2012. 20:09:00
http://metro-portal.hr/zene-mogu-dozivjeti-11-vrsta-orgazama/74208/