Metro-portal.hr

objavljeno 16.12.2012. 09:53:00
PRILIKA

Žene ipak traže savršenog muškarca

Pokazalo se da žene ipak maštaju o Savršenom muškarcu, no on je u svakom razdoblju života žene drugačiji

Kakav je savršen muškarac u 20-ima, a kakav u 50-ima
Kakav je savršen muškarac u 20-ima, a kakav u 50-ima (Arhiva)

Istraživanje provedeno na internetskoj stranici match.com pokazalo je da žene ipak traže princa na bijelom konju, no da se njegove karakteristike mijenjaju u zavisnosti od godina žene.

U svakom životnom razdoblju žene traže drugi tip muškarca, pa tako između 18. i 24. godine traže nekog na kojem će im prijateljice zavidjeti, jer 47 posto žena te dobi kaže da im je jako važno da društvo odobri partnera. On treba izgledati dobro i imati sličan glazbeni ukus.

Od 25. do 34. godine počinje se drugačije gledati na potencijalne partnere, jer se u tim godinama gradi karijera, pa se traži partner sličnih ambicija s kojim se mogu raditi dugoročni planovi. No, i dalje su pri vrhu liste prioriteta fizički izgled i kompatibilnost u seksu.

Nakon 35. godine života žene često počinju privlačiti stariji muškarci, pa ih gotovo dvije trećinee u tim godinama želi zrelog, iskusnog ljubavnika bogatog životnog iskustva, koji će im dati osjećaj povjerenja i sigurnosti u kombinaciji s debljim novčanikom.

Od 45. do 54. godine ženama se jako lako odlučiti na vezu s mlađim muškarcem, pa 54 posto žena te dobi ne bi imalo ništa protiv veze s muškarcem koji je mlađi pet i više godina. Naime, u tom su dobu žene najčešće zadovoljne karijerom, sigurne u sebe pa se lakše prepuštaju strastima i eksperimentiranju.

Nakon 55. godine života traži se osoba koja ima sličan smisao za humor i poglede na život, inteligencija i romantika. U ovom su razdoblju života žene najsigurnije što zapravo žele, a što ne žele.

16.12.2012. 09:53:00
http://metro-portal.hr/zene-ipak-traze-savrsenog-muskarca/75454/