Metro-portal.hr

objavljeno 30.04.2019. 20:01:00
MA DA?

Ženama je bolje s frendicama nego sa suprugom?

Više od 50 posto udanih žena više vole provoditi vrijeme sa svojim najboljim prijateljicama i prijateljima... a ne sa suprugom

Frendice su često prvi izbor za druženje... a ne suprug :)
Frendice su često prvi izbor za druženje... a ne suprug :) (Arhiva)

Vjenčanje se često naziva najsretnijim danom u životu jer ste konačno pronašli osobu s kojom želite provesti ostatak svog života. Međutim, nakon vjenčanja ne smijete zaboraviti na prijatelje.

Sada istraživanje koje je provelo Champneys Health Spa sugerira da više od 50 posto udanih žena više vole provoditi vrijeme sa svojim najboljim prijateljicama i prijateljima, nego sa suprugom.

1.517 žena iz Velike Britanije bile su uključene u istraživanje, koje vjerojatno neće šokirati mnoge, ali neće biti ugodno štivo za muževe diljem svijeta.

Rezultati su čak očekivani, logični pogotovo zato što su je anketu provodio spa, koji se tradicionalno smatra 'bijegom' za žene, pa je vjerojatno da mnoge žene koje su sudjelovale cijene vrijeme provedeno sa svojim prijateljicama.

Primarni razlog za preferiranje prijateljica od muževa jest to što se bolje razumiju, a odmah iza tog je slušanja onoga što druga osoba govori.

Pored toga, 30 posto žena je reklo da vole da ručkove i pijenje sa svojim prijateljima, a 60 posto kaže da im je bolje kada uopće nema muškaraca.

30.04.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zenama-je-bolje-s-frendicama-nego-sa-suprugom/118261/