Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2012. 16:15:00
VJEROVALI ILI NE

Žena ubila muškarca zdrobivši mu testise

Jedna je Kineskinja usred svađe s vlasnikom dućana ispred kojeg je parkirala skuter nesretnog muškarca primila za testise i nije ih puštala dok se on nije srušio na pod

Na scenu je vrlo brzo došla i Hitna pomoć, ali je za nesretnog muškarca bilo prekasno
Na scenu je vrlo brzo došla i Hitna pomoć, ali je za nesretnog muškarca bilo prekasno (China News 24)

Nevjerojatna scena odigrala se u kineskom gradu Haikou na otoku Hainan, gdje je 41-godišnjakinja nakon kratke prepirke ubila 42-godišnjeg vlasnika lokalne trgovine i to tako što mu je snažno stisnula testise.

Kako piše China News 24, žena je parkirala svoj skuter pred ulaznim vratima njegove trgovine u namjeri da pokupi sina koji pohađa obližnju osnovnu školu. Muškarac je istrčao iz dućana i pokušao joj objasniti da ne želi da se itko parkira ispred njegovog ulaza, nakon čega je došlo i do kratke fizičke prepirke.

Žena je u pomoć pozvala svog muža i brata, nakon čega je u trenutku muškarčeve nepažnje snažno zgrabila njegove testise i nije ih puštala sve dok se on u agoniji nije srušio na pod i ostao nepomično ležati.

Na scenu je vrlo brzo došla i Hitna pomoć, ali je za nesretnog muškarca bilo prekasno. Policija je privela ženu i sad čeka suđenje za ubojstvo iz nehaja.

Unatoč tomu što je bol od stiskanja testisa vrlo visoka, kako je moguće da netko umre samo od toga?

Ako je vjerovati dr. Irwinu Goldsteinu, urologu i profesoru na Sveučilištu u San Diegu, snažnim stiskanjem testisa u tijelu se oslobađa iznimno visoka količina adrenalina, zbog čega kod muškaraca u srednjoj i starijoj dobi može doći do srčanog udara i trenutnog prestanka rada srca.

Nažalost, u ovom se slučaju vjerojatno radilo upravo o tome.

27.04.2012. 16:15:00
http://metro-portal.hr/zena-ubila-muskarca-zdrobivsi-mu-testise/70466/