Metro-portal.hr

objavljeno 14.03.2013. 23:09:00
MA DA?

Želja za seksom ženama diže standarde, a muškarcima spušta

Napaljenim muškarcima standardi partnerice padaju kako erekcija raste, dok je kod žena obrnuto

Ako osvojite atraktivnu ženu, možda ste bolji nego što mislite
Ako osvojite atraktivnu ženu, možda ste bolji nego što mislite (Arhiva)

Seks za jednu noć uvijek je rezultat napaljenosti partnera u krevetu, no istraživanje izraelskog sveučilišta Bar Ilan dalo je neke neočekivane rezultate kad su u pitanju standardi pri odabiru partnera.

Naime, pokazalo se da ženama u stanju napaljenosti standardi rastu iznad uobičajenih granica, to jest, traže muškarce koji su bolji od onih koje bi u normalnom stanju prihvatile za seksualne partnere.

Kod muškaraca je situacija, očekivano, dijametralno suprotna - što su napaljeniji, to im je više svejedno kakva je partnerica, jedino što ih zanima jest je li voljna s njima poći u krevet.

Kao što i kažu urbane legende, muškarcima je u takvim trenucima jedino važna volja partnerice, ne i njena kvaliteta, dok žene instiktivno postupaju drugačije. 

Znanstvenici vjeruju da se aktivira mehanizam koji, u slučaju moguće oplodnje, mora osigurati što kvalitetniji genetski materijal, pa ženama standardi rastu.

Dakle, ako muškarcu uspije u krevet na jednu noć odvući trijeznu ženu koja nije pod utjecajem droga, vrijeme je da razmisli o svojim kvalitetama jer ga suprotni spol očito doživljava jako poželjnim partnerom.

14.03.2013. 23:09:00
http://metro-portal.hr/zelja-za-seksom-zenama-dize-standarde-a-muskarcima-spusta/77045/