Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2012. 17:29:13
VIRTUALNI ESKORT

Želite impresionirati prijatelje? Unajmite lažnu djevojku za Facebook

Za 5 dolara djevojke će se pretvarati da su u vezi s vama, slati vam eksplicitne poruke, a ako želite mogu vam pomoći da bezbolno ostavite curu

Da se na internetu uistinu može pronaći ponešto za svakoga dokazala je web stranica koja nudi muškarcima virtualne veze s djevojkama iz svih dijelova svijeta za svega 5 dolara.

Stranicu GirlfriendHire osnovao je 22-godišnji student Cody Krecicki koji kaže kako je njegov portal u mjesec dana posjetilo preko 100 tisuća ljudi, te da već ima oko 1600 registriranih korisnika koji žele virtualnu vezu.

"Djevojke daju savjete momcima, prekidaju s njihovim curama, šalju im poruke na Facebooku koje onda oni mogu pokazati prijateljima", objasnio je Krecicki.

Što točno možete očekivati za 5 dolara? Neke djevojke pretvarat će se na Facebooku neko određeno vrijeme da su u vezi s vama, druge nude opciju slanja SMS poruka čiji sadržaj vi birate - od sladunjavih, romantičnih želja do eksplicitnog opisa imaginarne večeri koju ste proveli zajedno - kako bi impresionirali prijatelje. 

Iako je stranica GirlfriendHire očigledno namijenjena muškarcima koji nisu u vezi, ona nudi mogućnost unajmljivanja osoba koje će pomoći korisnicima da okončaju vezu s pravom djevojkom.

Kako bi izbjegao eventualnu zlouporabu stranice kao oglasnog prostora za prostituciju, Krecicki svakodnevno nadgleda korisničke račune.

27.05.2012. 17:29:13
http://metro-portal.hr/zelite-impresionirati-prijatelje-unajmite-laznu-djevojku-za-facebook/71393/