Metro-portal.hr

objavljeno 15.07.2010. 16:37:31
BANDIĆ IZGUBIO LEGITIMITET

Zelena akcija: Bandić je kriv za kaos u Varšavskoj

Bandić mora dati ostavku jer je najodgovorniji za zbivanja u Varšavskoj, tvrdi predsjenik Zelene akcije Tomislav Tomašević

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ranko Šuvar/Cropix)

Predsjednik Zelene akcije Tomislav Tomašević istaknuo je danas da najodgovornijim za kaos u Varšavskoj ulici smatraju gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ustvrdio da sada zaista nema nikakvog razloga da gradonačelnik Bandić sam ne ode s gradonačelničke funkcije.

"Sada zaista nema nikakvog razloga da gradonačelnik Milan Bandić sam ne ode i spasi nas od daljnje paralize u gradu Zagrebu i novih štetnih projekata", izjavio je Tomašević u telefonskoj izjavi za Hinu iz policijske postaje u koju je danas priveden. Podsjetio je da je nekoliko tisuća prosvjednika u nedavim prosvjedima protiv gradnje ulazno-izlazne rampe za garažu u Varšavskoj ulici tražilo ostavku gradonačelnika Milana Bandića.

>>Varšavska - privedeno više od 100 ljudi, Raukar i Celakoski uhićeni po 2. puta

>>Paliković-Gruden traži ostavku Bandića, Sabor šuti o Varšavskoj

Tomašević je ustvrdio da gradonačelnik Bandić više nema nikakvog legitimiteta, te rekao kako se nadaju da će i njihova kaznena prijava protiv štetnog ugovora za gradnju ulazno-izlazne rampe za garažu u Varšavskoj ulici koji je potpisao gradonačelnik Bandić s predsjednikom Uprave Hoto grupe Tomislavom Horvatinčićem biti procesuirana do kraja.

Tomašević je ustvrdio da je Grad Zagreb investitor u Varšavskoj ulici i da je sam sebi izdao dozvole za gradnju ulazno-izlazne rampe za garažu, a ne predsjedniku Uprave Hoto grupe Tomislavu Horvatinčiću.(hina/metro-portal)

15.07.2010. 16:37:31
http://metro-portal.hr/zelena-akcija-bandic-je-kriv-za-kaos-u-varsavskoj/44569/