Metro-portal.hr

objavljeno 26.04.2010. 13:28:00
ISCJELITELJ

Zdenko Domančić liječi u Hotelu Antunović

Legendarni bioenergetičar vratio se u Zagreb nakon 17 godina u Sloveniji, sva tri dana popunjena do zadnje sekunde

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.domanciczdenko.eu)

Početkom osamdesetih godina usmenom se predajom širila vijest o čudotvorcu s Ugljana, čovjeku koji rukama liječi ono od čega je medicina davno digla ruke. Nakon par godina, socijalističke vlasti optužila su ga za protupravno stjecanje imovine i pokušale strpati u zatvor, no nije im uspjelo.

Izdano mu je rješenje zabrane rada, ali prepuni trajekti bolesnih i nemoćnih i dalje su punili njegovo dvorište, pa je bio čest gost sudova. Ipak, početkom 1990. dolazi u Zagreb i dobiva dozvolu za rad, nakon ispitivanja sposobnosti na vrhunskim svjetskim klinikama. No, par godina nakon toga odlazi u Sloveniju i tamo odgaja svoje učenike i liječi ljude.

Sljedeća tri dana Domančić i njegovi učenici, između ostalih i bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Alen Gregov i sin proslavljenog slovenskog skijaša Bojana Križaja primit će u Hotelu Antunović nepregledne rijeke ljudi koji dolaze po pomoć. Uz to, obitelji oboljelih dobit će tečaj bioenergije kako bi mogli pomagati svojim bližnjima.

Na sreću onih koji nisu uspjeli unaprijed rezervirati svoje mjesto za pregled i tretmane, Zdenko Domančić najavio je da se vraća na jesen. Kako sam kaže, tarife za liječenje nema, daje se koliko se može, a nerijetko je naknada i jedna jabuka. Ako vam je potrebna pomoć Zdenka Domančića, ne propustite jesenske termine.

Za preglede i konzultacije možete se prijaviti preko njegove stranice, www.domanciczdenko.eu.

26.04.2010. 13:28:00
http://metro-portal.hr/zdenko-domancic-u-hotelu-antunovic/38680/