Metro-portal.hr

objavljeno 14.10.2010. 12:36:29
ZAGREB AIR SHOW

Zbog velikog interese pomaknut datum izložbe fotografija

Izložba fotografija snimljenih na ovogodišnjem Zagreb Air Showu održat će se 30. listopada, a ne ovu subotu kako je planirano

Zagreb Air Show
Zagreb Air Show (Ranko Suvar/CROPIX/Boris Krstinić)

Zbog velikog interesa autora, izložba fotografija snimljenih na ovogodišnjem Zagreb Air Showu održat će se 30. listopada, a ne ovu subotu kako je planirano. Podsjetimo, na izložbi mogu sudjelovati svi zainteresirani,  profesionalni i amaterski fotografi, učenici, studenti, mala i velika djeca, odnosno svi koji su fotoaparatom obilježili neki trenutak s aeromitinga koji je održan 29. kolovoza povodom proslave 100 godina zrakoplovstva u Hrvatskoj.

"Budući da smo dobili veliki broj upita autora fotografija, koji su istaknuli da im je teško izraditi i poslati fotografije do 14. listopada, odlučili smo da će se izložba održati 30. listopada na aerodromu Lučko. Svi zainteresirani svoje uratke mogu poslati ili ih osobno donijeti na adresu Jurišićeva 5 i to do 28. listopada.

Naglašavam kako su na izložbu svi dobrodošli, odnosno da neće biti nekakve posebne selekcije fotografija, nego da će svi imati prilike pokazati aeromiting onako kako su ga vidjeli", kazao je Marko Emer, predsjednik Aerokluba Zagreb.

Dodao je kako je za sudjelovanje u izložbi dovoljno da na navedenu adresu dostavite svoje najdraže fotografije sa Zagreb Air Showa, razvijene na kvalitetnom foto papiru u dimenzijama 30x40. Svaki natjecatelj na izložbi može sudjelovati s maksimalno tri fotografije. Iako se ove subote neće održati izložba fotografija, na aerodromu Lučko neće nedostajati zabave jer će se održati Kup Zagreba u preciznom slijetanju. O važnosti ovoga natjecanja govori i činjenica da će na Kupu nastupiti i višestruki svjetski prvak u toj disciplini, Želimir Trifunović.

"Svi ljubitelji zrakoplovstva, ali i oni koji će to tek postati, imaju priliku uživati u pravom zračnom spektaklu. Pozivamo sve građane da zajedno sa svojim obiteljima dođu na Lučko i uživaju u natjecanju", kazao je Emer.

14.10.2010. 12:36:29
http://metro-portal.hr/zbog-velikog-interese-pomaknut-datum-izlozbe-fotografija/49717/