Metro-portal.hr

objavljeno 25.02.2011. 08:30:00
HAK UPOZORAVA

Zbog olujne bure zatvorena A1 od Sv. Roka do Posedarja

Zbog olujne bure, za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Posedarje, te državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (D 54)

Fotografija vijesti

Obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (D 50 i D 27), prenosi Hina. Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene (D 8) prometuju samo osobna vozila, a na Paškom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Jak vjetar puše na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve kategorije vozila. Zbog snijega, vozi se otežano u većem dijelu Slavonije. Vozačima savjetujemo da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometovanja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na državnoj cesti između Sotina i Vukovara (D 2). Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen, te katamaranske: Rijeka-Novalja, Mali Lošinj-Rijeka i Split-Bol-Jelsa.


25.02.2011. 08:30:00
http://metro-portal.hr/zbog-olujne-bure-zatvorena-a1-od-sv-roka-do-posedarja/55782/