Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2010. 09:32:13
HAK UPOZORAVA

Zbog magle smanjena vidljivost na cestama

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u sjeverozapadoj Hrvatskoj i u Slavoniji

Fotografija vijesti

To se posebice odnosi na autoceste A4, Goričan-Zagreb, od Goričana do Brezničkog Huma i A3, Bregana-Lipovac, od Nove Gradiške do Lipovca, javio je u HAK i poručio da opreznije treba voziti i po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Istri, Primorju, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, te središnjoj Hrvatskoj.

Zbog radova na dionici autoceste A1 između čvorova Sveti Rok- Maslenica, kroz tunel Krpani prometuje se jednom cijevi dvosmjerno, a zabrana je prolaza izvanrednim prijevozima čija je širina veća od 3,40m. Obilazak je državnim cestama od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica.

Na autocesti A3, Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A4, Zagreb-Goričan, zbog radova, na čvoru Kraljevečki Novaki promet ide dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na Jadranskoj magistrali (D8) na Šibenskom mostu i na dionici Kaštel Stari-čvor Plano, promet ide uz privremenu prometnu signalizaciju, naizmjence. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti plove redovito. (hina/metro-portal)

21.11.2010. 09:32:13
http://metro-portal.hr/zbog-magle-smanjena-vidljivost-na-cestama/51517/