Metro-portal.hr

objavljeno 25.07.2013. 17:01:00
KONCERTI

ZAZ ima novi singl - Comme ci comme ça

Uoči dolaska u Hrvatsku i nastupa u pulskoj Areni, francuska pjevačica ZAZ predstavlja novi singl

ZAZ će sigurno dobro zabaviti Arenu
ZAZ će sigurno dobro zabaviti Arenu (Menart)

Samo dvadesetak dana prije koncerta u pulskoj Areni 14. kolovoza, francuska pjevačica ZAZ objavila je i drugi službeni singl s aktualnog albuma «Recto Verso» :  Comme ci comme ça !

Dok prvi singl s albuma, On Ira , još uvijek odzvanja radijskim eterom baš kao i pjesma Je Veux , koja ju je proslavila diljem svijeta, ZAZ predstavlja pjesmu u kojoj govori o samoj sebi i svom putu koji neće mijenjati ni za koga. Vjerujemo da će i ova pjesma zaraznih gipsy i jazz ritmova naići na odlične reakcije slušatelja i njezinih obožavatelja. 

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu - pulskoj Areni.
Prije nešto više od godinu dana, njen koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku - bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice.

Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli,vjerujemo da će se povijest ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan. Pjevačica i njezin management ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom.

Savjetujemo svima da što prije požure po svoju ulaznicu!

Publika u pulskoj Areni 14. kolovoza imat će prilike uživati u njenim starim Je Veux , Eblouie Per La Nuit , La féeali i novim pjesmama s netom objavljenog albuma „Recto Verso" (Sony Music/Menart).

Poslušajte kako zvuči Comme ci comme ça


ULAZNICE:

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online.

220 kn parter - stajanje

240 kn tribina - slobodno sjedenje

280 kn vip loža - sjedenje

25.07.2013. 17:01:00
http://metro-portal.hr/zaz-ima-novi-singl-comme-ci-comme-ca/79474/