Metro-portal.hr

objavljeno 08.02.2023. 15:00:00
WOW!

Zavirite u unutrašnjost preklopnog pametnog telefona HONOR Magic Vs

HONOR Magic Vs i HONOR Magic5 serija imat će svjetsku premijeru 27. veljače na MWC 2023 sajmu u Barceloni.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Zack/YouTube@JerryRigEverything)

Kako najnoviji flagship HONOR Magic Vs izgleda iznutra, pokazao je Zack s YouTube kanala JerryRigEverything koji je danas objavio video rastavljanja tog preklopnog telefona. 

Ovo je prvi put da su javno prikazane unutarnje komponente preklopnog telefona HONOR Magic Vs i jasno vidljivi detalji poput veličine baterije te koliko su dizajn i šarka drugačiji u usporedbi s konkurencijom. Onima koji uživaju promatrati unutrašnjost stvari ili tehnološkim entuzijastima koji žele duboko zaroniti u sklopive pametne telefone, ovo će se sigurno svidjeti. 

Odlike HONOR Magic Vs preklopnog pametnog telefona su:

  • Revolucionarna tehnologija šarki: Prvom u industriji tehnologijom lijevanja u jednom komadu, HONOR je razvio super laganu šarku bez zupčanika, drastično smanjujući broj komponenti potporne strukture koja se koristi u šarki s 92 na samo 4.
  • Mala težina: šarke su izrađene od posebnog polimernog materijala koji je 62%  lakši od uobičajenih metala i koristi se u svemirskoj tehnologiji.
  • Poboljšana izdržljivost: TÜV Rheinland certifikat potvrđuje da HONOR Magic Vs može izdržati više od 400.000 sklapanja, što je ekvivalentno više od deset godina korištenja sa 100 sklapanja dnevno.

HONOR Magic Vs preklapa se bez praznine, a dodatni prostor koji osigurava manja šarka, HONOR je iskoristio baterijama ukupnog kapaciteta 5000 mAh, najvećim kapacitetom ikada viđenim na preklopnom pametnom telefonu.

Pogledajte video:

08.02.2023. 15:00:00
http://metro-portal.hr/zavirite-u-unutrasnjost-preklopnog-pametnog-telefona-honor-magic-vs/141032/