Metro-portal.hr

objavljeno 15.04.2019. 13:01:00
MMMM

Zaustavite vrijeme i odlutajte mislima uz šalicu kave

Blagdani su idealno vrijeme da si dopustite predah od obveza i bez grižnje savjesti nadoknadite propuštene trenutke

O da, to se traži
O da, to se traži (Nescaffe)

Čini li se i vama da vrijeme ponekad kao da curi kroz prste pa vam ga ponestane za sve one stvari u kojima uživate ili ih uživate dijeliti s drugima? Prvi je to znak da treba napraviti predah od užurbanog načina života i ukrasti trenutak za sebe.

Učinite to ovog Uskrsa. Blagdani su idealno vrijeme da si dopustite predah od obveza i bez grižnje savjesti nadoknadite propuštene trenutke, a okupljanje uz uskrsni stol prilika da podijelimo sretne vijesti i prepustimo se omiljenom dnevnom ritualu - ispijanju omiljene šalice kave u društvu onih koje volimo.

Dopustite si sofisticiran i neprocjenjiv trenutak opuštanja uz vrhunsku kvalitetu koju pruža Nespresso, a za potpuni užitak zatvorite oči i svakim gutljajem otputujte mislima u egzotične krajeve iz kojih stižu s ljubavlju njegovana i s pažnjom birana zrna kave koja dolaze u Nespresso Master Origin kolekciji.

Intenzivnu i drvenastu aromu doživite uz Master Origin India koja nastaje pod naletima moćnog mokrog monsunskog vjetra.

Na putovanje puno baršunastog okusa s notama sušenog duhana odvest će vas Master Origin Indonesia koju uzgajatelji sa Sumatre obrađuju ljušteći zrnca dok su ona još uvijek meka i vlažna.

Ako više preferirate vinsko-voćne okuse, ugodite si kavom Master Origin Columbia. Tajna njezina živahnog okusa krije se u kasnoj berbi kave koja je ostavljena da sazri na grani.

Trebate zasladiti život? Master Origin Nicaragua, odstajala u crnom medu pod vrelim suncem zavest će sva osjetila.

Desert će pak najbolje naglasiti Master Origin Ethiopia - dekadentno aromatična kava s aromom cvijeta naranče.

Spoj arome, intenziteta i podrijetla ono je što Nespresso kavu čini autentičnim iskustvom, pri čemu je premium doživljaj u udobnosti vlastitog doma moguć već uz jedan pritisak gumba Nespresso aparata.

Odabirom Nespressa dopustite si odlutati!

Više informacija je dostupno na www.nespresso.hr

15.04.2019. 13:01:00
http://metro-portal.hr/zaustavite-vrijeme-i-odlutajte-mislima-uz-salicu-kave/117999/