Metro-portal.hr

objavljeno 22.11.2012. 10:32:00
WTF?!

Zastrašujuće snimke Mjeseca

Internet su preplavile snimke Mjeseca na kojima se vide oblaci koji prolaze IZA njega, a radi se o inače vrlo pouzdanim izvorima

Kako oblaci mogu putovati iza Mjeseca
Kako oblaci mogu putovati iza Mjeseca (Screenshot YouTube)

Da se nešto čudno zbiva s Mjesecom priča se već zadnje dvije, tri godine, no izgleda da je došlo do nekih novih događanja jer je YouTube jednostavno preplavljen snimkama oblaka koji prolaze IZA Mjeseca.

Među prvima su na taj fenomen ukazala dva korisnika YouTubea koji imaju možda i najbolju reputaciju, J7409 i Vaughn5001 čiji je kanal prije nekoliko dana zatvoren bez obrazloženja.

Obojica su tijekom godina postavili priličnu količinu vjerodostojnih videa, s uvjerljivo najmanje negativnih komentara, a niti teorije koje predlažu ne zvuče potpuno sumanuto, tako da ih se na YouTube smatra pouzdanim izvorima.

Snimka koju možete vidjeti je kompilacija dvije snimke oba izvora, koju je napravio J7409, a u komentarima ispod videa stotine ljudi sa svih krajeva svijeta daju linkove na svoje snimke istog fenomena.

Radi li se samo o optičkoj iluziji, sličnoj onoj s dugom, ili je Mjesečeva svjetlost toliko jaka da probija svijetle oblake za koje se tada čini da idu iza Mjeseca? A možda teorije zavjere koje tvrde da je Mjesec koji vidimo samo hologram nisu u krivu, kao ni pokojni, prerano umrli ili ubijeni Serge Monast koji je tvrdio da je razotkrio projekt Blue Beam, visokotehnološku iluziju koja bi trebala uvjeriti ljude da stiže Antikrist i omogućiti New World Order?

Ne znamo, no ono što je sigurno da ove snimke djeluju izuzetno autentično, a posljedice bi mogle biti zastrašujuće:

22.11.2012. 10:32:00
http://metro-portal.hr/zastrasujuce-snimke-mjeseca/75022/