Metro-portal.hr

objavljeno 14.02.2014. 16:01:00
MDA ...

Zašto žene padaju na zauzete muškarce

Zauzeti su muškarci iz nekog razloga privlačni ženama, kao uostalom i zauzete žene muškarcima, zbog sličnih razloga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Ženama se sviđaju zauzeti muškarci, potvrdila su brojna istraživanja, a i zauzete su žene muškarcima prilično privlačne. Zašto? Pa, kod žena je situacija prilično jednostavna - za početak, one vole ono što ne mogu imati.

Ako krenemo od početka, i Eva je, kažu, posegla za zabranjenim voćem, a njene kćeri samo nastavljaju tradiciju - što je muškarac nedostižniji, nekome će predstavljati veći izazov.

O zauzetim se muškarcima često ispredaju dobre i lijepe priče u kojima oni ispadaju savršeni, pa koja ga onda ne bi poželjela? Šalu na stranu, stručnjaci tvrde da je upravo reputacija jedan od glavnih faktora privlačnosti zauzetih muškaraca. 

Naravno, tu treba uzeti u obzir i onu staru o Cigi i konju, jer teško da ćete se prijateljicama hvaliti kako ste ulovile lošeg muškarca. Tako žene, pogotovo na početku veze kad su još jako zaljubljene, vole hvaliti svog drago toliko da izazivaju zazubice kod drugih žena, pa ne čudi da one koje nisu u vezi požele imati baš tog muškarca kraj sebe.

Ženama interes zauzetih muškaraca podiže ego, jer se osjećaju prelijepima kad neki zgodan, zauzet muškarca odluči riskirati sve što ima kako bi proveo jednu noć s njima. 

Na kraju, nešto od zasluga za tu privlačnost pripada i samim muškarcima - zauzet muškarac je samouvjeren i samosvjestan što ga dodatno čini poželjnom lovinom.

14.02.2014. 16:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-zene-padaju-na-zauzete-muskarce/83288/